Libnet.ro
UNICEF

16:45

Primarul din Gorj care a sarbatorit victoria calare: Iubesc aceste animale, sa le aratam oamenilor ca de aici am plecat

Antena3 Antena3,
Primarul din Gorj care a sarbatorit victoria calare: Iubesc aceste animale, sa le aratam oamenilor ca de aici am plecat

Primarul Ion Dumitru Popescu PSD) a gasit o modalitate unica pentru a sarbatori ca a castigat un nou mandat la Primaria Dragutesti din judetul Gorj. Politicianul s-a plimbat calare pe cal, pe strazile din comuna, fiind escortat de zeci de masini. continuă pe Antena3

VIDEO Alegeri locale 2020. Primarul reales al unei comune din Gorj a sarbatorit victoria calare

Ion Dumitru Popescu PSD), primarul reales al comunei Dragutesti, din judetul Gorj, a sarbatorit victoria in alegeri intr-un mod inedit. Acesta s-a urcat pe un cal si a plecat intr-un tur al localitatii, pentru a le multumi localnicilor.

Primarul din Romania care a scapat de moarte. Ce mesaj dureros i-au transmis medicii

Un primar din Romania a fost diagnosticat cu cancer dar a scapat miraculos din ghearele mortii, iar acum este din nou candidat la primarie. Toti medicii i-au spus ca nu mai are scapare. Primarul din Romania care a scapat de moarte Mircea Minea, primar in localitatea Chiajna, a fost diagnosticat cu un an in urma .

Primarul din Romania care a castigat cu 95% din voturi: V-am ciuruit

La alegerile din 27 septembrie, primarul localitatii Ghioroc din judetul Arad a reusit o performanta greu de egalat. Corneliu Popi Morodan a luat 95% din sufragiile localnicilor, adjudecandu-si confortabil inca un mandat de patru ani sub stindard liberal.

Cine este Gheorghe Damian, primarul din Ciugud care a castigat al saselea mandat de primar cu peste 88% din voturi

Gheorghe Damian a obtinut cel de-al saselea mandat consecutiv de primar al comunei Ciugud, cu un procentaj de 88,2%, la o prezenta la vot de 68,5% in judetul Alba, media a fost de 50,12%. Comuna.

Un primar reales a uitat total de pandemie. A sarbatorit victoria la alegeri cu manele, alaturi de 200 de oameni

Aurica Gazu, primarul din Curcani, judetul Calarasi, a sarbatorit castigarea noului mandat, al patrulea, in strada alaturi de aproximativ 200 de oameni. La petrecerea cu manele si dedicatii nu s-a tinut cont deloc de distantarea fizica, oamenii sarbatorind pana in zori.

Traian Ogagau, primarul din Sangeorz Bai care si-a terorizat familia, a castigat un nou mandat si a sarbatorit cu artificii (VIDEO)

Traian Ogagau, primarul din Sangeorz Bai care si-a terorizat familia, a castigat un nou mandat. Acesta a iesit in fataprimariei, fiind insotit de copii si de colegii din administratie, si le-a.

Politia a retinut doi barbati care l-au amenintat cu moartea pe primarul din Rosia Montana, intr-un videoclip

Incident grav in judetul Alba-Iulia, dupa cedoi indivizi din localitate l-au amenintat cu moartea, cu un pistol, pe primarul din Rosia Montana. Primarul din Rosia Montana a fost.

Primarul din Bihor care a candidat de unul singur. Este in functie de trei decenii, iar oamenii nu vor altul

Primarul comunei bihorene Simian,Balazsi Iosif, si-a adjudecat alegerile inca inainte de numararea voturilor. Este singurul candidat din Bihor care a intrat in alegeri fara adversar pentru ca la toate scrutinurile precedente si-a invins contracandidatii la o foarte mare distanta.

Primarul din Mangalia sustine, fara a-l nominaliza, ca Mohammad Murad a fost audiat intr-un caz de mituire a alegatorilor Politia verifica o masina a oamenilor lui Murad

Primarul din Mangalia, Cristian Radu, care candideaza din partea PNL pentru un nou mandat, sustine - fara a-l nominaliza insa - ca Mohammad Murad, candidat indepedent la Primaria Mangalia, a fost audiat la Politie intr-un caz de mituire a alegatorilor. Murad a negat informatia, afirmand ca nu sunt ilegalitati si l-a acuzat pe Cristian Radu ca raspandeste informatii false. Politia a oprit o masina care apartine oamenilor lui Murad, iar soferul nu a fost de acord cu perchezitia autoturismului. Politistii continua verificarile in acest caz.

Judetul din Romania care se inchide de la 5 octombrie. Anuntul terifiant al Guvernului

A fost record negativ, in data de 28 septembrie, in privinta pacientilor internati in stare grava la sectiile ATI din Romania. 560 de oameni se lupta cu virusului plus inca o zi de crestere sustinuta a cazurilor de noul coronavirus raportate in ultimele 24 de ore. Pentru moment, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, exclude instaurarea unei .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )