Libnet.ro
UNICEF

11:45

Primarul din insula greceasca Mykonos si noua complici, inculpati pentru frauda fiscala

B1 B1,
Primarul din insula greceasca Mykonos si noua complici, inculpati pentru frauda fiscala

Primarul din insula greceasca Mykonos, Thanasis Kousathanas-Mega, a fost inculpat pentru acoperirea unei fraude fiscale generalizate a hotelurilor de pe insula. Alaturi de edil au fost inculpate alte opt persoane,. continuă pe B1

Primarul din insula greceasca Mykonos si noua complici, inculpati pentru frauda fiscala.

Primarul din Mykonos si alti noua complici au fost inculpati pentru acoperirea unei fraude fiscale generalizate a hotelurilor de pe insula elena, a declarat vineri o sursa judiciara, transmite AFP, potrivit Mediafax. Intre cei noua inculpati se afla predecesorul actualului primar, doi consilieri municipali si sase angajati in domeniul fiscal. Doi dintre functionarii fiscali au fost retinuti preventiv, iar cei alesi au platit cautiuni mari pentru a ramane in libertate conditionata. Suspectii .

Romania recunoaste titlurile de medic specialist din Australia, Canada, Israel, Noua Zeelanda si SUA

Romania recunoaste titlurile oficiale de calificare ca medic specialist eliberate, in afara granitelor UE, de Australia, Canada, Israel, Noua Zeelanda si SUA, pentru mai multe specialitati medicale, printre care anestezie terapie intensiva, cardiologie si chirurgie cardiovasculara.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )