Libnet.ro
UNICEF

07:45

Primarul din Targu Mures, Dorin Florea, urmarit penal pentru abuz in serviciu

Antena3 Antena3,
Primarul din Targu Mures, Dorin Florea, urmarit penal pentru abuz in serviciu

Primarul din Targu Mures, Dorin Florea, este urmarit penal de DNA pentru abuz in serviciu. Procurorii anticoruptie l-au acuzat ca ar fi alocat ilegal 4 milioane de lei echipei de fotbal din oras, desi. continuă pe Antena3

UPDATE Primarul din Targu Mures, Dorin Florea, urmarit penal de DNA in dosarul finantarii cluburilor sportive

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus inceperea urmaririi penale fata de primarul din Targu Mures, Dorin Florea, si Kiss Imola, director economic al primariei, acuzati de abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, dupa echipei locale de fotbal i-au fost alocati din bani publici patru milioane de lei.

Primarul Dorin Florea, urmarit penal intr-un dosar al carui prejudiciu atinge suma de 4 milioane de lei

UPDATE 15:49 Primarul Dorin Florea este urmarit penal intr-un dosar care are un prejudiciu de 4. 000 de lei. Acesta este acuzat de abuz in serviciu. Alti 19 consilieri locali sunt urmariti penal in acelasi.

UPDATE: Primarul muncipiului Targu Mures si alte 20 de persoane puse sub urmarire penala

38: Procurorii anticoruptie au dispus efectuarea urmaririi penale fata de, primarul municipiului Targu Mures, Dorin Florea si directorul economic al orasului, Imola Kiss, 17 consilieri locali, un jurist si o secretara din cadrul Primariei, pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, potrivit unui comunicat DNA.

Primarul muncipiului Targu Mures, audiat la DNA

Primarul municipiului Targu Mures, Dorin Florea, este audiat la DNA de cateva ore potrivit B1 TV.

Primarul si directorul economic din Tirgu Mures, urmariti penal alaturi de alte 21 persoane

Primarul municipiului Tirgu Mures, Dorin Florea, va fi urmarit penal de catre procurorii DNA, impreuna cu Kiss Imola, director economic ai municipiului, precum si cu alte 21 persoane, in dosarul finantarii cluburilor sportive, anunta Directia Nationala Anticoruptie.

Primarul Dorin Florea, audiat la DNA Targu Mures

Primarul Dorin Florea este audiat joi, la DNA Targu Mures intr-un dosar referitor la fonduri locale, informeaza B1 TVCazul in care este audiat primarul priveste finantarea unor cluburi sportive din bugetul.

Surse:descinderi DNA la Primaria Targu-Mures. Dosarul priveste finantarea clubului de fotbal

Primaria Targu-Mures si clubul de fotbal ASA sunt vizate de un control al DNA, sustin surse din administratie. Dosarul vizeaza finantarea echipei de municipalitate.

FOTO Teddy Bear Hospital

Gradinitele din Targu-Mures sunt vizitate in aceste zile de ursuletul Teddy Bear. Acesta ajunge la copii impreuna cu peste 100 de studenti la medicina, dornici sa lucreze cu cei mici si sa le alunge orice teama de doctor.

DNA: Control judiciar pentru primarul din Pascani, Dumitru Pantazi

Procurorii DNA l-au pus sub control judiciar pentru 60 de zile pe primarul din Pascani, Dumitru Pantazi, pentru fapte de cand acesta era viceprimar al municipiului si asociat al Agrocomplex Lunca Pascani.

Protest si in Targu-Mures impotriva imunitatii parlamentare

Sute de oameni vor sa iasa in strada astazi in mai multe orase din tara, in semn de protest fata de imunitatea parlamentara acordata recent lui Dan Sova. Protestele au fost anuntate pe un site de socializare, iar deja au confirmat prezenta sute de oameni, din zece orase ale tarii, printre care si Tirgu-Mures.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )