Libnet.ro
UNICEF

17:00

Primarul Londrei vrea un al doilea referendum privind Brexitul. CRITICI DURE la adresa Theresey May: Se joaca FLAGRANT cu mijloacele de subzistenta ale oamenilor!

B1 B1,
Primarul Londrei vrea un al doilea referendum privind Brexitul. CRITICI DURE la adresa Theresey May: Se joaca FLAGRANT cu mijloacele de subzistenta ale oamenilor!

Britanicii nu par sa se fi hotarat daca doresc cu adevarat sa iasa din UE. Primarul Londrei, Sadiq Khan, a cerut organizarea unui al doilea referendum privind Brexitul, atentionand ca Marea Britanie este in. continuă pe B1

Primarul Londrei vrea un nou referendum pe tema Brexit-ului

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a indemnat la organizarea unui al doilea referendum asupra Brexitului, atentionand ca Marea Britanie este in pericol de a se separa de Uniunea Europeana UE) fara sa ajunga la un acord cu aceasta.

Primarul Londrei cere organizarea unui al doilea referendum asupra Brexitului

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a indemnat la organizarea unui al doilea referendum asupra Brexitului, atentionand ca Marea Britanie este in pericol de a se separa de Uniunea Europeana fara sa ajunga la un acord cu aceasta, informeaza duminica dpa, citata deAgerpres.

Primarul Londrei, apel la organizarea unui nou referendum pe tema Brexit

Sadiq Khan, primarul Londrei, a lansat un apel la organizarea unui nou referendum privind apartenenta Marii Britanii la Blocul comunitar, insistand ca britanicii trebuie sa aiba sansa de a decide daca doresc sa.

Brexit - Primarul Londrei cere organizarea unui nou referendum

Primarul Londrei, Sadiq Khan, cere organizarea unui nou referendum privind apartenenta Marii Britanii la Uniunea Europeana, adaugand ca demersul sau este sustinut de ceea ce este cunoscut drept People 's Vote votul poporului, n. r.

Primarul Londrei cere organizarea unui nou referendum privin Brexit-ul

Primarul Londrei, Sadiq Khan, propune organizarea unui nou referendum privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. intr-un articol publicat sambata seara in The Observer, Kahn a precizat Guvernul.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )