Libnet.ro
UNICEF

16:31

Primarul de la Prunisor, in libertate sub control judiciar

Adevărul Adevărul,
Primarul de la Prunisor, in libertate sub control judiciar

Primarul comunei Prunisor si alte sase persoane, acuzate de evaziune fiscala si spalare de bani in valoare de 6 milioane de lei, au fost lasate in libertate miercuri seara sub control judiciar de catre magistratii Tribunalului Judetean Mehedinti. continuă pe Adevărul

DNA: Deputatul Florin Popescu va fi cercetat sub control judiciar

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus, miercuri, ca deputatul Florin Popescu, suspectat de fapte de coruptie, sa fie cercetat sub control judiciar. Pe timpul cat se afla sub control judiciar,.

Deputatul Florin Popescu, sub control judiciar

Deputatul Florin Popescu este cercetat sub control judiciar, procurorii DNA mentionand ca acesta ar fi savarsit infractiunea de folosire a influentei sau autoritatii de catre o persoana care detine o functie de conducere intr-un partid, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

Seful Politiei din Pantelimon, cercetat sub control judiciar pentru mita si furt calificat

Seful Politiei orasului Pantelimon, Alexandru-Adrian Sovar, este cercetat, sub control judiciar, pentru mita si furt calificat, dupa ce a primit 600 de dolari de la un sofer prins baut la volan si i-a luat.

Patronul restaurantului Beirut din Constanta, distrus de un incendiu, urmarit penal sub control judiciar

Patronul restaurantului Beirut din Constanta, cuprins de un incendiu in luna aprilie, in urma caruia au murit trei tinere si cel al firmei care a facut lucrari la acest local sunt urmariti penal, sub control.

Baronul puilor, Florin Popescu, nu are voie sa iasa din tara decat cu voia procurorului. Este sub control judiciar

Deputatul Florin Popescu, suspectat de fapte de coruptie, va fi cercetat sub control judiciar, conform deciziei procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Acesta a fost avertizat sa respecte cu sfintenii obligatiile ce ii revin, in caz contrar riscand arestul la domiciliu sau chiar arestul preventiv.

Deputatul PMP Florin Popescu, pus sub control judiciar

Deputatul Florin Popescu a fost pus sub control judiciar de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Masura a fost luata in dosarul in care acesta este acuzat ca ar fi luat mita aproape 80 de tone de pui.

Seful Politiei din orasul Pantelimon - Ilfov, Alexandru Sovar, pus sub control judiciar de procurorii anticoruptie

Alexandru Adrian Sovar, seful Politiei Orasului Pantelimon, este urmarit penal si a fost pus sub control judiciar de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), fiind acuzat de luare de mita, dare de mita si furt calificat.

VIDEO Marin Condescu va fi cercetat in stare de libertate. Fostul presedinte al Clubului Sportiv Pandurii Targu Jiu este acuzat de spalare de bani

Fostul presedinte al Consiliului de Administratie al Clubului Sportiv Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, acuzat delapidare, fals in inscrisuri, uz de fals si spalare de bani, va fi cercetat in libertate sub control judiciar.

Control judiciar in cazul deputatului Popescu

DNA a dispus un control judiciar in cazul deputatului Florin Popescu, acuzat de dare de mita si trafic de influenta, potrivit Directiei Nationale Anticoruptie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )