Libnet.ro
UNICEF

14:30

Seful Politiei din Pantelimon, cercetat sub control judiciar pentru mita si furt calificat

B1 B1,
Seful Politiei din Pantelimon, cercetat sub control judiciar pentru mita si furt calificat

Seful Politiei orasului Pantelimon, Alexandru-Adrian Sovar, este cercetat, sub control judiciar, pentru mita si furt calificat, dupa ce a primit 600 de dolari de la un sofer prins baut la volan si i-a luat. continuă pe B1

Seful Politiei din Pantelimon, cercetat de DNA pentru luare si dare de mita si furt calificat

Seful Politiei orasului Pantelimon, Alexandru-Adrian Sovar, este cercetat de DNA, sub control judiciar, pentru infractiunile de luare de mita, furt calificat si dare de mita.

DNA: Seful Politiei din Pantelimon, urmarit penal dupa ce i-a furat ceasul de mana unui denuntator

Procurorii DNA au inceput urmarirea penala impotriva lui Alexandru-Adrian Sovar, seful Politiei Orasului Pantelimon din judetul Ilfov, cercetat pentru luare de mita, furt calificat si dare de mita. Potrivit procurorilor anti-coruptie, seful Politiei Pantelimon a primit mita, in iulie 2013, 600 de dolari de la o persoana cercetata penal pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice, sub influenta bauturilor alcoolice, pentru a o ajuta sa obtina o solutie favorabila in dosarul penal. Procurorii DNA mai arata ca, pe 14 mai 2014, Sovar Alexandru-Adrian, in timpul unui dialog inregistrat ambiental in cauza, a luat ceasul de mana detinut de denuntator si a refuzat sa-l restituie.

Seful Politiei din orasul Pantelimon - Ilfov, Alexandru Sovar, pus sub control judiciar de procurorii anticoruptie

Alexandru Adrian Sovar, seful Politiei Orasului Pantelimon, este urmarit penal si a fost pus sub control judiciar de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), fiind acuzat de luare de mita, dare de mita si furt calificat.

Timis: Managerul Athena, arestat la domiciliu. Sefa de laborator, cercetata sub control judiciar

Managerul Spitalului privat Athena din Timisoara, Konstantinos Giatras, a fost arestat la domiciliu pentru urmatoarele 30 de zile, informeaza Mediafax. Sefa de laborator Pappa Charikleia este cercetata in.

Fiica lui Bercea Mondial, Izaura Anghel, cercetata, sub control judiciar, pentru santaj. Victima ar fi fratele presedintelui

Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial este cercetata intr-un dosar de santaj. Alaturi de ea, mai sunt anchetatti un minor si un barbat, Marius Constantin. Acesta din urma a constrans o persoana cu darea in vileag prin intermediul mass media, a unor fapte compromitatoare pentru persoana amenintata si pentru membrii familiei acesteia, respectiv pretinsa ei implicare in infractiuni de coruptie.

Managerul Spitalului Athena din Timisoara, arestat la domiciliu

Managerul Spitalului privat Athena din Timisoara, Konstantinos Giatras, a fost arestat la domiciliu, iar sefa de laborator Pappa Charikleia este cercetata in libertate sub control judiciar, in dosarul privind traficul de celule umane, a decis, vineri seara, Tribunalul Timis.

Perchezitiile din Sibiu si Bucuresti: Un numar de 11 suspecti din cei 21 retinuti pentru trafic de droguri, arestati preventiv

Un numar de 11 suspecti din cei 21 retinuti pentru trafic de droguri in urma descinderilor de la Sibiu si Bucuresti au fost arestati preventiv, in noaptea de vineri spre sambata, alte sase persoane fiind plasate in arest la domiciliu si patru cercetate sub control judiciar.

Managerul Spitalului Athena din Timisoara, arestat la domiciliu, in dosarul traficului de ovule

Tribunalul Timis a decis, vineri seara, ca managerul Spitalului privat Athena din Timisoara, Konstantinos Giatras, sa fie arestat la domiciliu, iar sefa de laborator Pappa Charikleia sa fie cercetata in libertate sub control judiciar, in dosarul privind traficul de celule umane, relateaza Mediafax.

Un fost sef al aeroporturilor din Bucuresti, cercetat in trecut de DNA, numit director la Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti

Sorinel Ciobanu, fost sef al aeroporturilor Baneasa si Otopeni, cercetat in trecut de DNA pentru abuz in serviciu, a fost numit director general interimar al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB), care administreaza aeroporturile Capitalei, informeaza Mediafax. Decizia a fost luata vineri, in prima sedinta a noului Consiliu de Administratie al Aeroporturi Bucuresti. Citeste despre Dosarul schimbului de terenuri la Aeroportul Baneasa in sectiunea Dosare de Achizitii Publice.

Tarom are un nou presedinte al CA - seful privatizarilor din energie

Gabriel Dumitrascu, seful Directiei de privatizare din Departamentul pentru Energie, a fost ales joi presedintele Consiliului de Administratie CA) al operatorului aerian Tarom, post ocupat anterior de catre Dante Stein, anunta Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )