Libnet.ro
UNICEF

05:30

VIDEO Primarul sectorului 5, plangeri penale dupa acuzatiile USR-PLUS privind falsificarea semnaturilor

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Primarul sectorului 5, plangeri penale dupa acuzatiile USR-PLUS privind falsificarea semnaturilor

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, sustine ca le-a facut plangeri penale pentru infractiunea de favorizare a infractorului ticalosilor deghizati in politicieni care falsifica si distribuie in spatiul public o serie de falsuri. continuă pe Hotnews

Scandalul semnaturilor false. Florea, catre PNL si USR-PLUS: V-ati transformat in pavaza lui Piedone si in trompeta finului lui Vanghelie

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea PSD), a facut plangeri penale dupa aparitia unui filmulet in care angajati ai primariei par ca falsifica semnaturi pentru candidatura sa si a primarului general Gabriela Firea. Daniel Florea a avut un mesaj si pentru PNL-USR-PLUS: v-ati transformat in pavaza lui Piedone si in trompeta finului lui Vanghelie.

Primarul Sectorului 5,Daniel Florea: O serie de ticalosi si infractori, deghizati in politicieni, falsifica si distribuie in spatiul public o serie de falsuri, constienti ca nu au nicio sansa sa ne invinga la urne. Am depus plangere penala (VIDEO)

Primarul Sectorului 5,Daniel Florea, a anuntat ca a depus plangeri penale pe numele celor care au fabricat hartii si filmulete mincinoase privind strangerea de semnaturi in campania electorala pentru Pr.

Primarul Sectorului 5 critica atitudinea Guvernului fata de edilii PSD. Daniel Florea: Pensiile nu se maresc cu 14%, ci se diminueaza cu 26%. Alocatiile nu se majoreaza cu 20%, ci scad cu 80% (VIDEO)

Daniel Florea, primarul Sectorului 5 al Capitalei, a criticat proiectul de rectificare bugetara, dar si atitudinea Guvernului fata de edilii PSD. in direct pe B1 TV, la Buna, Romania cu Razvan Zamfir, el a .

Corpul de control, trimis la Politia Capitalei, dupa acuzatiile grave de la varful institutiei

Corpul de control al Ministerului de Interne va face un control la Politia Capitalei, dupa ce, in ultimele zile, s-a auzit de mai multe conflicte din interiorul institutiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )