Libnet.ro
UNICEF

11:30

Primarul Sorin Oprescu face apel la bucuresteni sa-si lase masinile acasa

Antena3 Antena3,
Primarul Sorin Oprescu face apel la bucuresteni sa-si lase masinile acasa

Primarul general Sorin Oprescu le-a recomandat duminica seara bucurestenilor ca in urmatoarele zile sa-si lase masinile acasa si sa foloseasca mijloacele de transport in comun, pentru a facilita . continuă pe Antena3

Ma adresez tuturor BUCURESTENILOR. Anuntul facut de primarul Sorin Oprescu in aceasta dimineata

Primarul general Sorin Oprescu le-a recomandat duminica seara bucurestenilor ca in urmatoarele zile sa-si lase masinile acasa si sa foloseasca mijloacele de transport in comun, pentru a facilita .

Sorin Oprescu: Folositi cu prioritate mijloacele de transport in comun pentru a ne da spatiu sa curatam strazile. / In adaposturile Capitalei se afla 520 de persoane, alte 46 sunt monitorizate pe strada

Primarul Capitalei Sorin Oprescu le-a cerut, duminica seara, bucurestenilor ca luni sa foloseasca cu prioritate mijloacele de transport in comun, aratand ca municipalitatea se va asigura ca acestea functioneaza, si a precizat ca pe durata noptii vor curata arterele principale 375 de utilaje. Pe de alta parte, primarul Capitalei a declarat ca in cele trei adaposturi municipale se afla 520 de persoane, iar trei echipe mobile ale Directiei de Asistenta Sociala monitorizeaza la intervale regulate alte 46 de persoane adulte care au refuzat adapostirea.

Sorin Oprescu: Zapada de pe trotuare si arterele secundare trebuie curatata

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a cerut, in aceasta dimineata, sa fie degajata zapada de pe trotuare, strazile secundare, refugiile si statiile RATB, adaugand ca pe arterele mari se circula in conditii de iarna, iar autobuzele, troleibuzele si tramvaiele circula pe toate traseele.

Sorin Oprescu: Trebuie curatata zapada de pe trotuare si arterele secundare. Mijloacele RATB circula normal

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a cerut, luni dimineata, sa fie degajata zapada de pe trotuare, strazile secundare, refugiile si statiile RATB, precizand ca pe arterele mari se circula in conditii de iarna, iar autobuzele, troleibuzele si tramvaiele circula pe toate traseele, potrivit Mediafax.

Sorin Oprescu: 199 de urgente dintre cele 342 apeluri la ambulanta in timpul noptii

Sorin Oprescu, primarul municipiului Bucuresti, a anuntat ca, in noaptea de sambata spre duminica, intre orele 20. 00 si 8. 00, au fost inregistrate 342 de solicitari la ambulanta, dintre care 199 de.

Sorin Oprescu: Toata lumea stie ce are de facut. Continuam pentru ca si ninsoarea continua!

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, in sedinta comandamentului de iarna, ca strazile principale ale Capitalei sunt practicabile in proportie de 100%, in conditii de iarna, dar ca.

Sorin Oprescu a convocat comandamentul de iarna: Bucurestiul, pregatit pentru viscol si ger

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a convocat, joi seara, un comandament de iarna pregatit sa intervina pentru deszapezirea strazilor din Bucuresti, dupa ce Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare de ninsori viscolite si ger in aproape toata tara, inclusiv in Capitala.

Sorin Oprescu a convocat comandamentul de iarna. Primarii de sector, pregatiti si ei de ninsoare

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a convocat, joi seara, un comandament de iarna pregatit sa intervina pentru deszapezirea strazilor din Bucuresti, dupa ce Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare de ninsori viscolite si ger in aproape toata tara, inclusiv in Capitala.

UE face apel la puterea ucraineana sa-si respecte promisiunile facute opozitiei

Uniunea Europeana a facut, astazi, un apel catre puterea ucraineana sa-si indeplineasca promisiunile date la sfarsitul saptamanii trecute opozitiei, solicitandu-i in acelasi timp acesteia din urma sa se distanteze de manifestantii care recurg la violente, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )