Libnet.ro
UNICEF

22:01

Primarulul municipiului Miercurea Ciuc si-a dat demisia din functie dupa ce a fost trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu

B1 B1,
Primarulul municipiului Miercurea Ciuc si-a dat demisia din functie dupa ce a fost trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu

Primarul suspendat al municipiului Miercurea Ciuc, Raduly Robert-Kalman, trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu si alte infractiuni, a demisionat din functie, din onoare si moralitate,a spus avocatul. continuă pe B1

Primarul municipiului Miercurea Ciuc, Raduly Robert- Kalman, si-a dat demisia din functie dupa ce a fost trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu

Primarul municipiului Miercurea Ciuc, Raduly Robert-Kalman, si-a dat demisia din functie, dupa ce a fost trimis in judecata de DNA, intr-un dosar in care este acuzat de abuz in serviciu, informeaza Agerpres. Informatia a fost confirmata de avocatul lui Raduly Robert-Kalman, Milu Timoce, care a declarat ca primarul era hotarat sa renunte la aceasta demnitate si a spus ca este un gest de onoare si de moralitate.

Primarul suspendat al municipiului Miercurea Ciuc, trimis in judecata pentru abuz in serviciu, a demisionat

Primarul suspendat al municipiului Miercurea Ciuc, Raduly Robert-Kalman, trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu si alte infractiuni, a demisionat. Raduly Robert-Kalman este acuzat ca a aprobat in mod.

Primarul din Miercurea Ciuc a DEMISIONAT din functie. El a fost trimis in judecata pentru ABUZ in serviciu

Primarul suspendat al municipiului Miercurea Ciuc, Raduly Robert-Kalman, trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu, a demisionat din functie.

Edilul din Miercurea Ciuc, Robert Raduly, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Robert Kalman Raduly, primarul municipiului Miercurea Ciuc, a fost trimis in judecata, miercuri, de procurorii anticoruptie fiind acuzat de abuz in serviciu si conflict de interese.

INTERCEPTARI. Viceprimarul din Miercurea Ciuc: Si de aceea am dat drumul la asta, ca sa primim si noi de aici 30 de mii lei, nu?

Viceprimarul din Miercurea Ciuc, Szoke Domokos, trimis in judecata pentru abuz in serviciu si instigare la fals, a abuzat de functia pe care o detine pentru a semna contracte ce favorizau oferta de achizitie publica depusa de S. din Bucuresti, conform rechizitoriului DNA.

Primarul si viceprimarul din Miercurea Ciuc, trimisi in judecata de DNA

Primarul din Miercurea Ciuc, Robert-Kalman Raduly, si viceprimarului Domokos Szoke au fost trimisi in judecata de procurorii DNA, in stare de arest la domiciliu, intr-un dosar in care sunt acuzati de abuz in serviciu, potrivit unui comunicat al DNA.

DEZVALUIRI din rechizitoriul primarului din Miercurea Ciuc. Interventiile vicepresedintei UDMR pentru extinderea sediului de partid

Numele vicepresedintei executive al UDMR, Csillei Hegedus, apare in rechizitoriul in care primarul din Miercurea Ciuc, Robert-Kalman Raduly, a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu si conflict de interese.

ştiri de la B1

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2584 seconds )