Libnet.ro
UNICEF

05:00

Primele reactii din tabara Astrei dupa calificarea cu Domzale

Online Sport Online Sport,
Primele reactii din tabara Astrei dupa calificarea cu Domzale

Astra Giurgiu are doua victorii din doua posibile in Europa League si formatia debutanta in cupele europene se pregateste de dubla de foc cu Omonia Nicosia. Vedeti mai jos ce au declarat Alexandru Matel, Silviu Lung si antrenorul Daniel Isaila. continuă pe Online Sport

Demi Lovato prezinta primele imagini din clipul Made in the USA (teaser)

Dupa succesul inregistrat cu piesa Heart Attack, Demi Lovato a lansat un nou single Made in the USA pentru care frumoasa artista a filmat de curand si un videoclip. Acesta a fost regizat de ea in colaborare cu Ryan Pallota. Premiera videoclipului va avea loc pe 17 iulie si abia astept. Pina atunci va ofer .

Sinteza zilei: PRIMELE imagini din rapa blestemata, filmate de un supravietuitor al accidentului din Muntenegru

Mihai Gadea a prezentat in editia de luni seara a emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3, imagini cutremuratoare, document, filmate de un supravietuitor al accidentului de la Muntenegru, imediat dupa ce.

Corpul de Control al MAI ancheteaza mai multi sefi din Politia Romana, dupa scandalul spagii cu peste

Corpul de Control al ministrului de Interne ancheteaza mai multi sefi din Politia Romana. Investigatia a fost declansata dupa ce ziarul National si Antena 3 au vorbit despre o filiera a spagii intre.

Marturia celor trei femei din Cleveland, eliberate dupa 10 ani de sechestru: Nu vom lasa experinta aceasta sa ne defineasca (VIDEO)

Cele trei femei rapite in Cleveland pentru mai bine de zece ani au transmis un mesaj publicului, la doua luni dupa salvarea lor din situatia dramatica in care au fost obligate sa creasca. in mesajele lor,.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )