Libnet.ro
UNICEF

07:45

Marturia celor trei femei din Cleveland, eliberate dupa 10 ani de sechestru: Nu vom lasa experinta aceasta sa ne defineasca (VIDEO)

B1 B1,
Marturia celor trei femei din Cleveland, eliberate dupa 10 ani de sechestru: Nu vom lasa experinta aceasta sa ne defineasca (VIDEO)

Cele trei femei rapite in Cleveland pentru mai bine de zece ani au transmis un mesaj publicului, la doua luni dupa salvarea lor din situatia dramatica in care au fost obligate sa creasca. in mesajele lor,. continuă pe B1

Cele trei femei din Cleveland sechestrate 10 ani rup tacerea: Nu vom lasa experinta aceasta sa ne defineasca (VIDEO)

Cele trei femei rapite in Cleveland pentru mai bine de zece ani au transmis un mesaj publicului, la doua luni dupa salvarea lor din situatia dramatica in care au fost obligate sa creasca. in mesajele lor,.

VIDEO Prima aparitie in public a celor trei femei rapite si abuzate sexual timp de 10 ani de monstrul din Cleveland

La doua luni dupa ce au scapat din casa groazei, unde au fost supuse de rapitorul lor la abuzuri fizice, psihice si sexuale, Amanda Berry, Gina DeJesus si Michelle Knight, cele trei femei care si-au petrecut ultimii zece ani inchise intr-o casa din Cleveland, au aparut pentru prima oara in public.

Cele trei femei din Vizuresti si povestea Marii Constructii.

Un sat din Dambovita a decis sa se modernizeze fara sa mai astepte banii de la autoritati. Totul a plecat de la trei femei care au tras apoi dupa ele intreaga comunitate. Povestea solidaritatii din Viruzesti a ajuns pana in Irlanda de Nord. De acolo vin 50 de voluntari, la care se adauga alte cateva sute de romani care vor pune umarul la schimbarea la fata a acestei localitati. Se anunta inceperea Marii constructii Primele case ma intampina absolut nepasatoare. Normal, stapanii le-au .

ANI: Trei edili din judetele Calarasi, Maramures si Prahova se afla in conflict de interese

Agentia Nationala de Integritate a constatat existenta conflictului de interese in materie administrativa in cazul primarului comunei Unirea din judetul Calarasi si al edilului din Ocna Sugatag - judetul.

ANI a depistat conflicte de interese la trei edili din judetele Calarasi, Maramures si ...

Agentia Nationala de Integritate a constatat ca primarii comunelor Unirea din Judetul Calarasi si Ocna Sugatag din Maramures se afla in conflict de interese administrativ iar viceprimarul orasului prahovean Baicoi se afla in conflict de interese penal, se arata intr-un comunicat remis Mediafax. Starea de conflict de interese a intervenit ca urmare a emiterii sau incheierii de catre persoanele evaluate a unor acte administrative sau juridice prin care s-a realizat un folos material pentru sine, .

Rezultate BAC 2013 Promovabilitate zero la trei licee din Constanta

Rezultatele sesiunii iunie-iulie a bacalaureatului 2013, inainte de solutionarea contestatiilor, au adus o promovabilitate zero la trei institutii de invatamant din judetul Constanta. Este vorba despre un grup scolar, o scoala de arte si meserii si un liceu din comunele Cumpana, Dobromir si Nicolae Balcescu, unde niciun elev nu a reusit sa treaca BAC-ul, scrie Agerpres.

VIDEO. Un avion a luat foc pe aeroportul din San Francisco, dupa o aterizare RATATA.

UPDATE: La bordul avionului prabusit in aeroportul din San Francisco erau 291 de pasageri si 12 membrii ai echipajului. Toate zborurile de pe aeroport au fost anulate, conform Autoritatii Federale Americane. Autoritatile nu au raportat eventuale victime insa imaginile transmise de televiziuni aratau aparatul incercuit de masini de pompieri, cu coada lipsa. Incendiul a fost stins, conform Mediafax. Jumatate din cabina avionului a fost arsa, interiorul avionului fiind vizibil cu ajutorul .

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )