Libnet.ro
UNICEF

07:30

De ce a primit Nicusor Constantinescu 15 ani de inchisoare

România Liberă România Liberă,
De ce a primit Nicusor Constantinescu 15 ani de inchisoare

Epoca Mazare-Constantinescu-Strutinsky s-a incheiat in Constanta, iar pentru cei trei a venit vremea decontului. Nicusor Constantinescu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta si vicepresedinte al organizatiei locale a PSD, este cel mai afectat, cel putin pana in prezent, de deciziile magistratilor. continuă pe România Liberă

Nicusor Constantinescu, condamnat la 15 ani de inchisoare pentru abuz in serviciu

Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat, vineri, pe fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta Nicusor Constantinescu la 15 ani de inchisoare, in dosarul in care a fost acuzat ca ar fi facut plati nelegale, prin care a prejudiciat judetul cu peste 30 milioane de lei si statul cu peste un milion de lei. Sentinta nu este definitiva, iar Constantinescu o poate contesta.

Fostul baron PSD de Constanta Nicusor Constantinescu, condamnat la 15 ani de inchisoare

Nicusor Constantinescu, fost presedinte al Consiliului Judetean Constanta, a fost condamnat vineri, de judecatorii Curtii de Apel Bucuresti, la 15 ani de inchisoare, anunta Digi 24. Sentinta nu este definitiva. Dosarul in care a fost condamnat Nicusor Constantinescu, cunoscut ca dosarul perdelelor forestiere de protectie, este al treilea in care fostul sef al CJ Constanta a fost trimis in judecata, alaturi de alte 18 persoane. In acest dosar, Nicusor Constantinescu a fost acuzat de 6 infractiuni de abuz in serviciu, spalare de bani si constituire de grup infractional organizat. Concret, Nicusor Constantinescu este acuzat ca a dispus efectuarea unor plati nelegale in valoare de peste 5 milioane de euro catre mai multe institutii aflate in subordinea CJ Constanta.

Nicusor Constantinescu, condamnat la 15 ani de inchisoare pentru daune de 31 milioane lei

Nicusor Daniel Constantinescu a mai primit o condamnare la inchisoare. Curtea de Apel Bucuresti a pronuntat decizia, care nu este definitiva, in procesul de coruptie in care fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, este judecat alaturi de Regia de Drumuri si Poduri Constanta si de alti sefi din CJC.

Nicusor Constantinescu, condamnat la 15 ani de inchisoare in dosarul perdelelor forestiere. Decizia nu este definitiva

Nicusor Constantinescu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, a fost condamnat de de Curtea de Apel Bucuresti, la 15 ani de inchisoare pentru abuz in serviciu, in dosarul in care este acuzat ca a platit 30 de milioane de lei din bugetul.

Nicusor Constantinescu, condamnat de Curtea de Apel Bucuresti la 15 ani de inchisoare

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta Nicusor Constantinescu a fost condamnat vineri de Curtea de Apel Bucuresti la 15 ani de inchisoare, intr-un dosar in care este acuzat de abuz in serviciu in legatura cu perdelele forestiere de protectie. Decizia nu este definitiva.

Nicusor Constantinescu, condamnat la 15 ani de inchisoare cu executare

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti l-au condamnat pe Nicusor Constantinescu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta,la 15 ani de inchisoare cu executare. Decizia nu este.

Nicusor Constantinescu, fost sef al Consiliului Judetean Constanta, a fost condamnat la 15 ani de inchisoare in dosarul perdelelor forestiere: Decizia nu este definitiva

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta Nicusor Costantinescu a fost condamnat vineri la 15 ani de inchisoare in dosarul perdelelor forestiere, informeaza B1 TV. Decizia nu este.

Ti-o amintesti pe Jade din Clona? Iata cum arata acum, dupa 15 ani

In 2001 cunostea succesul international, desi primul rol l-a jucat cu multi ani in urma, pe cand avea doar 14 ani. Vorbim despre Giovanna Antonelli, actrita care i-a dat viata personajului Jade in telenovela Clona.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )