Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primul bar Coyote Ugly din Romania se deschide la Constanta! Conceptul ce a revolutionat distractia in baruri VIDEO

Adevărul Adevărul,
Primul bar Coyote Ugly din Romania se deschide la Constanta! Conceptul ce a revolutionat distractia in baruri VIDEO

Primul salon din conceptul Coyote Ugly, in care animatoarele canta, danseaza sus pe bar, pregatesc bauturi si fac atmosfera pentru clienti, va fi deschis joi, 11 octombrie, la Constanta. continuă pe Adevărul

Ponta a primit delegatia Asociatiei Oamenilor de Afaceri Turci din Romania

Primul ministru, Victor Ponta, a primit astazi, la Palatul Victoria, o delegatie a Asociatiei Oamenilor de Afaceri Turci din Romania, conform unui comunicat de presa trimis redactiei.

Ungureanu a transmis un mesaj Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania

Presedintele Forta Civica, Mihai-Razvan Ungureanu, a transmis un mesaj Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania, cu ocazia Zilei Holocaustului, dedicata comemorarii victimelor Holocaustului din Romania, arata un comunicat de presa remis redactiei.

Corlatean a discutat cu Shimon Peres despre Holocaustul din Romania.

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a fost primit de presedintele israelian, Shimon Peres, care a recunoscut faptul ca evreii originari din Romania reprezinta una dintre cele mai mari comunitati care au supravietuit Holocaustului, potrivit Mediafax. Discutiile au pus in evidenta rolul deosebit in consolidarea relatiilor bilaterale, care revine comunitatilor evreiesti si a israelienilor originari din Romania in consolidarea relatiilor bilaterale, comunitate despre care presedintele Shimon .

Viktor Orban este preocupat de tendintele politice nationaliste din Romania.

Premierul Ungariei, Viktor Orban, si-a exprimat preocuparea in legatura cu riscul aparitiei unor tendinte politice nationaliste in Romania, informeaza MTI, scrie Mediafax. Cu ocazia Conferintei Rezistentei Ungare MAERT), desfasurata la Budapesta, Orban a declarat ca Guvernul ungar are toate motivele sa fie preocupat in legatura cu evolutiile politice din Romania, dat fiind ca, ani intregi, nu au existat mesaje politice de genul celor de acum. Potrivit MTI, Orban a declarat ca Guvernul ungar .

Corlatean a discutat cu secretarul general CoE despre evolutiile politice din Romania.

Ministrul de Externe Titus Corlatean a discutat luni, la Strasbourg, cu secretarul general al Consiliului Europei CoE) Thorbjorn Jagland despre evolutiile politice interne, avand in vedere Opinia pe care Comisia de la Venetia o va prezenta cu privire la Romania, potrivit Mediafax. Cei doi oficiali au avut un schimb de opinii pe marginea evolutiilor politice interne din Romania. Ministrul afacerilor externe al Romaniei si Secretarul General al Consiliului Europei au fost de acord ca .

Orban l-a numit pe seful Partidului National Maghiar din Romania, la conducerea Institutului pentru Strategie de la Budapesta

Premierul ungar Viktor Orban l-a numit marti, pe Szasz Jeno, liderul Partidului National Maghiar din Romania, la conducerea Institutului pentru Strategie Nationala de la Budapesta. Institutul pentru Strategia.

Traian Basescu: Istoria Holocaustului din Romania trebuie asumata ca parte a istoriei nationale

Presedintele Traian Basescu a transmis, cu prilejul Zilei de Comemorare a victimelor Holocaustului din Romania, un mesaj de asumare a istoriei Holocaustului ca parte a istoriei nationale, el apreciind ca au.

Geoana: Vana fascistoida si cea comunista nu au disparut din Romania.

Presedintele Comisiei de politica externa a Senatului, Mircea Geoana, a declarat, miercuri, cu ocazia comemorarii victimelor Holocaustului, ca vana fascistoida si cea comunista nu au disparut din Romania si ca ele se recicleaza si sunt la fel de periculoase pentru stabilitate, potrivit Mediafax. Ele se recicleaza si sunt la fel de periculoase pentru stabilitatea nostra mai ales intr-un context de tara aflata intr-o anume cumpana, slabita, saracita, cu institutii subrezite, a spus senatorul, .

Ancheta pe piata de capital din Romania. Fostul sef al Bursei Sibiu ar fi fugit cu banii clientilor firmei sale

Cristian Sima, revocat miercuri din functiile de presedinte al Consiliului de Administratie si director general al Bursei de la Sibiu, nu mai poate fi contactat de lunea trecuta si, potrivit unor zvonuri din piata.

Christophe De Korver, GEFCO: Afacerile din Romania vor inregistra o crestere de cateva procente

Operatorul logistic GEFCO Romania se asteapta la o crestere de cateva procente a afacerilor din acest an, chiar daca piata locala a inregistrat perioade de instabilitate economica, a declarat, ieri, Christophe De Korver, managing director al GEFCO Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.428 seconds )