Libnet.ro
UNICEF

14:15

Primul cyborg oficial din lume vine la Bucuresti. Cine este Neil Harbisson, omul-robot

Adevărul Adevărul,
Primul cyborg oficial din lume vine la Bucuresti. Cine este Neil Harbisson, omul-robot

Neil Harbisson, primul cyborg recunoscut si atestat de autoritati prin emiterea unui document care-i atesta identitatea de cyborg, va fi prezent pe Scena Principala a celei de-a 6 editii a Internet Mobile World, din Bucuresti, din 4-5 octombrie 2017, Romexpo. continuă pe Adevărul

Primul cyborg oficial din lume vine la Bucuresti, in cadrul conferintei IMWorld 2017

Neil Harbisson, primul cyborg recunoscut si atestat de autoritati prin emiterea unui document care-i atesta identitatea de cyborg, va fi prezent pe Scena Principala a celei de-a 6 editii a Internet Mobile World, din Bucuresti, din 4-5 octombrie 2017, Romexpo.

Cristian Topescu, dupa victoria de la US Open: Horia Tecau este cel mai bun jucator de dublu din lume

Comentatorul sportiv Cristian Topescu a declarat, intr-o interventie telefonica la Exces de putere, de la Antena 3, ca Horia Tecau este, la ora actuala, cel mai bun jucator de dublu din lume,.

Crestinii sarbatoresc vineri, Nasterea Maicii Domnului, sau Sfanta Marie Mica, primul mare praznic din noul an bisericesc

Crestinii sarbatoresc vineri, Nasterea Maicii Domnuluisau Sfanta Marie Mica, acesta fiind primul mare praznic din anul nou bisericesc, care a inceput la 1 septembrie. Peste 2 milioane de romani poarta numele de Maria si Marian ori derivate ale acestora, potrivit news. ro.

Un catarator ceh de numai 24 de ani a urcat unul dintre cele mai grele trasee din lume, in Norvegia

Cehul Adam Ondra, in varsta de numai 24 de ani, a urcat un traseu extrem de greu intr-o uriasa cavitate stancoasa din centrul Norvegiei, unii fiind de parere ca este cel mai greu traseu de catarare din lume. Ondra a reusit inca de la 13 ani ascensiuni fantastice pe structura naturala, fiind inca de atunci comparat cu legende ale acestui sport, precum Chris Sharma, Dani Andrada si Patxi Usobiaga.

Tara care a fost votata ca fiind cea mai frumoasa din lume

Cititorii ghidurilor de calatorie Rough Guide au ales Scotia drept cea mai frumoasa tara din lume, informeaza The Independent si Metro. Potrivit lui Malcolm Roughead, director executiv al.

Primul eveniment oficial Cars Coffee din Romania e pe cale sa inceapa

Fenomenul international Cars Coffee are, in sfarsit, un eveniment oficial si in tara noastra. Acesta se va desfasura pe 21 octombrie si va cuprinde doua parti in doua locatii interesante de langa Bucuresti. Doritorii care vor sa participe la acest eveniment exclusivist trebuie sa se inscrie online.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )