Libnet.ro
UNICEF

12:45

Primul derby torinez pierdut de Juventus in ultimii 20 de ani

Online Sport Online Sport,
Primul derby torinez pierdut de Juventus in ultimii 20 de ani

Juventus a pierdut derby-ul cu rivala locala AC Torino, scor 2-1, pentru prima data dupa doua decenii de invincibilitate. continuă pe Online Sport

Japonia inregistreaza primul excedent comercial din ultimii trei ani

Japonia a inregistrat, in luna martie, primul sau excedent comercial din ultimii trei ani, in conditiile in care exporturile de masini si electronice s-au redresat, semn ca economia tarii si-ar putea reveni dupa un inceput de an slab.

Noi dezvaluiri despre gruparea Academia Infractorilor Romani: 28 de magazine de lux, sparte in ultimii doi ani (VIDEO)

Gruparea Academia Infractorilor Romani au dat spargeri la 28 de magazine de lux din strainatate in ultimii doi ani, membrii gruparii operand o singura data pe luna, informeaza B1 TV. Potrivit procurorilor.

Romanii cu viza de Canada in ultimii 10 ani sau viza SUA nu mai au nevoie de viza canadiana din 2016

Romanii care au detinut in ultimii 10 ani o viza canadiana sau o viza non-imigrant pentru SUA nu vor mai avea, incepand cu anul viitor, nevoie de viza pentru a calatori in Canada, Romania fiind inclusa de guvernul canadian in programul Electronic Travel Authorization eTA).

Subiectele Zilei: Reactii dure dupa ce concubinajul intre homosexuali a fost avizat de deputati; Ca in bancurile cu militieni. Politistii fac cheta ca sa isi cumpere girofaruri din Obor; Romanii cu viza de Canada in ultimii 10 ani nu mai au nevoie de viz

Adrian Sarbu a mai fost scos fara catuse din arest si de ziua de nastere. Adrian Sarbu 60 de ani) a fost filmat in cartierul bucurestean Cotroceni, fara. Ziua cartitei. Expertul adus in Romania sa ajute DNA si DIICOT sa elimine blaturile din fotbal. Cat costa un meci aranjat. Aflata la limita dintre.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )