Libnet.ro
UNICEF

05:30

Primul eveniment gemologic din Romania. Dubla lansare de carte

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Primul eveniment gemologic din Romania. Dubla lansare de carte

Diamantele din Romania, autori Amalia, David si Dan Giurgiu Secretele diamantelor, autori Amalia, David si Dan Giurgiu. Institutul Francez, Bd. Loga, nr. 46) Centrul Gemologic Roman si Casa de Bijuterii Noblesse in parteneriat cu Institutul Francez Timisoara au deosebita placere sa va invite la primul eveniment gemologic din . continuă pe Ceaşca de Cultură

Subiectele zilei: Democratia si revolutiile periodice; Cand va fi gata cea mai asteptata autostrada din Romania; Am vorbit cu fosti angajati care exploatau Rosia Montana despre tepele pe care le-au luat

Romania, pe primul loc la fraude cu fonduri europene. Romania ocupa primul loc in UE la numarul investigatiilor privind folosirea. Marile erori judiciare din Romania. Cazuri teribile cu oameni arestati, condamnati si torturati ca sa recunoasca crime si jafuri pe care nu le-au facut. Mai multe dosare de.

Reactia Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta dupa cutremurul din Romania

Cutremurul care a zguduit Romania in aceasta noapte a produs panica in Bucuresti si in marile orase din Romania Detalii AICI). Seismul, cu o magnitudine de 5,6 pe scara Richter, a.

Orasul cu cea mai mare suprafata din Romania: Nu este Bucurestiul

Cel mai mare oras din Romania ca suprafata nu este Bucurestiul, asa cum multi se credeau, ci Brosteni. Localitatea suceveana a primit statutul de oras in 2012. Acesta ocupa o suprafata de.

Leonardo DiCaprio sustine salvarea padurilor virgine din Romania

Leonardo DiCaprio sustine salvarea padurilor virgine din Romania intr-un mesaj publicat pe platforma Instagram, unde a inregistrat peste 216. 000 like-uri in mai putin de o zi, se arata intr-un comunicat al Greenpeace Romania.

Politia britanica a retinut 16 imigranti ilegali dintr-un camion care ar fi venit din Romania, condus de un roman

Saisprezece presupusi imigranti ilegali, intre care cel putin un copil, au fost retinuti joi dupa-amiaza la Dunstable, in Bedfordshire, in estul Angliei, de la bordul unui camion care ar fi venit din Romania si al carui sofer era roman, relateaza BBC News. Camionul ar fi venit din Romania si se indrepta catre nordul Essexului.

Nemtii de la Huf Haus deschid primele doua case de prezentare din Romania, in cadrul proiectului rezidential Dumbrava Vlasiei

Huf Haus, unul dintre cele mai moderne concepte de case modulare din Europa si din lume, a deschis primele doua case de prezentare din Romania, in cadrul proiectului rezidential Dumbrava Vlasiei, dezvoltat de catre un investitor roman stabilit la.

inca o echipa de fotbal din Romania a intrat in faliment

Inca o echipa de fotbal din Romania moare. Este vorba de FC Farul. Datoriile acumulate in ultimii ani, imposibilitatea de a achita restantele catre terti, a dus, din pacate, la.

BoConcept, primul magazin de mobilier scandinav din Romania, implineste 10 ani

BoConcept Romania anunta aniversarea a 10 ani de la lansare, iar momentul are o semnificatie speciala pentru piata de mobilier de la noi din tara deoarece puncteaza un deceniu de cand designul scandinav si-a facut intrarea in premiera pe piata autohtona, potrivit unui comunicat de presa.

ANALIZA Comunicatiile fixe din Romania in anul 2015. Eficienta afacerii

Un indicator intersant ar putea fi venitul mediu lunar pe unitatea generatoare de venituri UGV) determinat ca raportul dintre veniturile totale ale fiecarui operator si numarul total mediu de servicii vandute: telefonie + Internet + Tv. Cu 11,4 euro/UGV/luna in anul 2015, fostul RomTelecom este pe primul loc urmat de RCSRDS cu 8,5 euro/UGV/luna, DCS cu 7,9 euro/UGV/luna si UPC Romania cu 6,8 euro/UGV/luna, media pentru acesti operatori fiind de 9,2 euro/UGV/luna. Valoarea mare rezultata pentru RomTelecom se poate datora si unor tarife mai mari, dar si unei retele si infrastructuri de comunicatii cu acoperire nationala pe care o inchiriaza altor operatori.

CUTREMUR puternic resimtit in Bucuresti si in marile orase din Romania (FOTO)

Un cutremur puternic a avut loc in aceasta noapte in Romania, in jurul orei 02:10. Seismul a avut magnitudinea de 5,6 pe scara Richter si s-a produs la o adancime de 94 kilometri, avacirc.

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )