Libnet.ro
UNICEF

17:15

Primul ghid imobiliar local din Romania, lansat la Cluj-Napoca

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Primul ghid imobiliar local din Romania, lansat la Cluj-Napoca

Primul ghid din Romania al tranzactiilor imobiliare locale realizat pe baza tranzactiilor reale efectuate pe piata din Cluj-Napoca a fost lansat, luni, de Asociatia Natioanala a Evaluatorilor Autorizati din Romania ANEVAR ) si Primaria Cluj. continuă pe Wall-Street Ro

Legea pumnului. Doi politisti de la Serviciul Rutier din cadrul IPJ Cluj, cercetati de procurori dupa ce ar fi batut un sofer

Doi politisti de la Serviciul Rutier din cadrul IPJ Cluj sunt cercetati de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Cluj pentru savarsirea infractiunii de purtare abuziva, politistii fiind acuzati ca.

UPDATE Razvan Nicolescu: Compania Stratum Energy va deveni al deveni al treilea producator de gaz din Romania/ Afacerile companiei din Romania sunt conduse de Ion Popa, fost director Petrom

Compania Stratum Energy va deveni al deveni al treilea producator de gaz din Romania dupa Romgaz si Petrom, cu o productie anuala de peste 0,5 miliarde m3 dupa ce va investi peste 150 milioane dolari, anul urmator, in tara noastra, in dezvoltarea descoperirii de gaz conventional facuta, recent, de companie in zona Moinesti jud. Bacau), a anuntat ministrul delegat pentru Energie Razvan Nicolescu, in urma unei intalniri cu reprezentanti ai companiilor energetice americane. Amintim ca Stratum Energy Romania a anuntat in octombrie 2012 ca a descoperit zacaminte de gaze la Moinesti. Stratum Romania este condusa de Ion Popa, fost director al Petrom.

Analiza pietei RCA din Romania comparativ cu alte state din UE

Tarifele medii practicate de societatile de asigurari din Romania anul trecut pe segmentul asigurarilor de raspundere civila auto au continuat sa se mentina la un nivel scazut, comparativ cu alte tari, arata o analiza efectuata de UNSAR . In acelasi.

Drumul din Romania care ne scoate in LUME. Cum si-au batut autoritatile joc de frumusetea UNICA a acestei sosele

Este una din cele mai spectaculoase sosele din Romania, si desi este interzisa circulatiei, din ce in ce mai multi soferi se lasa fermecati de frumsetea peisajului pe care o arata in fata lor. Am fost.

O companie americana va deveni al treilea producator de gaze din Romania

Compania americana Stratum Energy va deveni al treilea producator de gaze din Romania, dupa ce va investi 150 de milioane de dolari anul viitor in tara noastra, a declarat, ministrul delegat pentru Energie,.

Compania americana Stratum Energy, al treilea producator de gaze din Romania

Compania americana Stratum Energy va deveni al treilea producator de gaze din Romania, dupa ce va investi 150 de milioane de dolari anul viitor in tara noastra, a declarat, vineri, pentru Agerpres, ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu.

Coldplay a promovat pe contul sau de Twitter o orchestra din Romania (VIDEO)

Trupa londoneza Coldplay a promovat pe contul sau de Twitter o orchestra din Romania. Componentii acesteia au interpretat intr-un mod clasic piesa celor de la Coldplay, A Sky Full Of Stars. Extrem de activi in.

Perfect Tour deschide primul Travel Boutique din Romania, din care asteapta o crestere de 20% a veniturilor

Perfect Tour, cea mai mare agentie de turism dupa cifra de afaceri, deschide primul Travel Boutique din tara. Investitia depaseste 200. 000 de euro, iar proprietarii se asteapta ca acest concept genereze o crestere de 20% a veniturilor, potrivit.

Leonard Orban, fost Comisar european, despre audierea Corinei Cretu: Orice cuvant conteaza/ Atentie la subiectele sensibile pentru Parlament/ Un dezavantaj, faptul ca provine din Romania

Audierea din Parlamentul European este extraordinar de dura si deloc formala, a explicat fostul Comisar european Leonard Orban pentru EurActiv. ro. Din experienta proprie, Orban subliniaza ca pe parcursul celor trei ore intervine oboseala, factor care poate fi folosit impotriva candidatului. Fiecare cuvant este important; trebuie pregatire la sange si teoretica si politica si, ca un detaliu strategic, este mai bine pentru candidat sa raspunda in limba materna. Legat de portofoliul Politica Regionala, Orban considera ca fara sa intre in niciun fel in contradictie cu regulile impuse Comisarilor europeni Corina Cretu va putea sa ia decizii care sa sprijine Romania. r. Audierea Corinei Cretu de catre Comisia Dezvoltare Regionala din Parlamentul European este programata miercuri, 1 octombrie, la ora 9.

Statiunea turistica din Romania, readusa la VIATA dupa un sfert de secol. Investitiile au ridicat-o la standarde occidentale

Mica statiune turistica din Transilvania - Sugas Bai - s-a schimbat complet in ultimii doi ani, datorita unor proiecte derulate de autoritatile locale. Mai intai, autoritatile au cumparat de la omul de.

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )