Libnet.ro
UNICEF

07:45

Primul termen al procesului Turceni - Rovinari, desfasurat fara Victor Ponta

Antena3 Antena3,
Primul termen al procesului Turceni - Rovinari, desfasurat fara Victor Ponta

Premierul Victor Ponta nu s-a prezentat luni la inalta Curte de Casatie si Justitie la primul termen al dosarului Turceni - Rovinari, in care a fost trimis in judecata de DNA, deoarece nu a fost citat de. continuă pe Antena3

Primul termen in dosarul Turceni-Rovinari, la instanta suprema: Judecatorii mentin masura controlului judiciar pentru Dan Sova. Victor Ponta nu a fost citat

Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au mentinut, luni, masura controlului judiciar pentru Dan Sova din dosarul Turceni-Rovinari, in care senatorul a fost trimis in judecata alaturi de premierul Victor Ponta si de seful Completului Energetic Rovinari, Laurentiu Ciurel. Victor Ponta nu a fost citat de instanta luni, la primul termen al procesului. Senatorul Dan Sova a declarat luni, la iesirea de la ICCJ, ca nu isi va da demisia si ca nici premierul Victor Ponta, alaturi de care este judecat in cazul Turceni-Rovinari, nu ar trebui sa demisioneze, aratand ca intotdeauna a respectat Constitutia si ca nu are emotii pentru dosarul sau.

Primul termen in dosarul Turceni-Rovinari are loc luni: Premierul Victor Ponta a fost trimis in judecata pentru 17 infractiuni

Luni incepe procesul lui Victor Ponta. Primul termen in dosarul Turceni-Rovinari va avea loc la Instanta Suprema, potrivit B1 TV. Premierul a fost trimis in judecata pentru 17 infractiuni de fals in inscrisuri.

Primul termen in dosarul lui Victor Ponta se judeca luni la Inalta Curte de Casatie si Justitie

Inalta Curte de Casatie si Justitie urmeaza sa judece, luni, primul termen in dosarul in care premierul Victor Ponta a fost trimis in judecata de procurorii DNA. Victor Ponta a fost trimis in judecata joia trecuta pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata 17 infractiuni), complicitate la evaziune fiscala, in forma continuata, si spalarea banilor, fapte savarsite in calitate de avocat, reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat 'Ponta Victor-Viorel'.

Dan Sova, dupa primul termen de judecata al dosarului Turceni-Rovinari: Am respectat intotdeauna Constitutia. Nu am ce sa imi reprosez (VIDEO)

Dan Sova a fost prezent la inalta Curte de Casatie si Justitie unde are loc primul termen in dosarul Turceni-Rovinari. La iesirea de la iCCJ, Sova a declarat ca nu isi va da demisia si nu vede nici motivul.

Dupa modelul Victor Ponta, nici Laurentiu Ciurel, directorul general al Complexului Energetic Oltenia, nu-si da demisia din cauza dosarului Turceni-Rovinari

Calitatea de inculpat nu constituie motiv suficient de serios pentru demisie, in opinia celor care vor ocupa, ceva vreme de acum incolo, locuri in boxa acuzatilor. Victor Ponta nu vrea sa renunte la functia de premier, chiar daca a fost trimis in judecata in dosarul Turceni-Rovinari. Dupa acelasi model, nici directorul general al Complexului Energetic Oltenia, Laurentiu Ciurel, trimis si el in judecata in acelasi dosar, nu isi prezinta demisia. De altfel, Ciurel nu si-a dat demisia nici cand a adus compania pe pierderi de 700 de milioane de lei in 2014. Nimic nu-l clinteste din functie, nici macar faptul ca acum DNA face cercetari pentru un contract dubios pe care l-a incheiat anul trecut cu o firma de apartament din Constanta. Laurentiu Ciurel, fost vicepresedinte PSD Gorj, este cunoscut si ca un foarte bun prieten al premierului.

Dosarul Turceni-Rovinari: Cum va putea Complexul Energetic Oltenia sa actioneze ca parte civila impotriva directorului general, Laurentiu Ciurel. Dar ANAF impotriva premierului?

Agentia Nationala de Administrare Fiscala s-a constituit parte civila in procesul Turceni-Rovinari fata de inculpatul Victor Ponta, fapt anuntat chiar in comunicatul procurorilor DNA. De asemenea, in dosarul de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, Complexul Energetic Oltenia apare ca parte civila. CE Oltenia ar trebui sa recupereze un prejudiciu estimat de procurorii DNA la 19,7 milioane de lei, din care 2,7 milioane de lei provocat de actualul director general, Laurentiu Ciurel, inculpat in acest dosar. Insa, in conditiile in care Laurentiu Ciurel nu isi da demisia din functia de director general, apare sub semnul intrebarii libertatea directiei juridice a companiei de a prezenta probe impotriva sa.

Primul termen din dosarul in care a fost trimis in judecata premierul Victor Ponta, stabilit pentru 21 septembrie

Primul termen din dosarul Turceni, in care a fost trimis in judecata premierul Victor Ponta, a fost stabilit pentru luni, 21 septembrie, informeaza B1 TV. Atunci, judectarul de camera preliminara va discuta acest.

Dan Sova ramane sub control judiciar in dosarul Turceni-Rovinari (VIDEO)

Dan Sova ramane sub control judiciar in dosarul Turceni-Rovinari. inalta Curte de Casatie si Justitie a respins cererea de contestare a masurii preventive facuta de senator, insa decizia nu este definitiva,.

Primul termen in dosarul lui Victor Ponta, stabilit pentru luni, la Curtea Suprema

Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit pentru luni, 21 septembrie, primul termen al judecarii dosarului in care premierul Victor Ponta a fost trimis in judecata de DNA, informeaza Agerpres.

Dosar disjuns din Turceni-Rovinari: Procurorii continua cercetarile pentru alte persoane decat cele trimise deja in judecata

Procurorii vor continua cercetarile, intr-un dosar disjuns din cel in care au fost trimisi in judecata premierul Victor Ponta si senatorul Dan Sova, fata de alte persoane care sunt cercetate pentru fapte de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )