Libnet.ro
UNICEF

01:06

Primul transport de arme chimice a fost evacuat din Siria

B1 B1,
Primul transport de arme chimice a fost evacuat din Siria

Primul transport de armament chimic a fost evacuat din Siria, in baza acordului international semnat de regimul de la Damasc, potrivit misiunii responsabile de aceasta operatiune, informeaza AFP. O prima cantit. continuă pe B1

Primele arme chimice au fost evacuate din Siria.

Primul transport de armament chimic a fost evacuat din Siria, in conformitate cu acordul international semnat de regimul de la Damasc, relateaza AFP, conform Mediafax. O prima cantitate de materiale chimice au fost evacuata de la doua depozite, fiind transportata la Portul Lattaqia si urcata la bordul unei nave daneze, anunta Organizatia pentru Interzicerea Armelor Chimice OIAC) si Organizatia Natiunilor Unite. Citeste si: Nave militare vor escorta arsenalul chimic sirian, care va fi .

Primele arme chimice au fost EVACUATE din Siria

Primul transport de armament chimic a fost evacuat din Siria in conformitate cu acordul international semnat de regimul de la Damasc, scrie AFP. O prima cantitate de materiale chimice au fost evacuata de la doua.

Primele arme chimice au fost evacuate din Siria

Primul transport de armament chimic a fost evacuat din Siria in conformitate cu acordul international semnat de regimul de la Damasc, anunta misiunea responsabila de aceasta operatiune, relateaza AFP.

Masuri in spitalul judetean Bacau. Sase saloane ale Sectiei de Pediatrie au fost inchise din cauza conditiilor precare de igiena

Sase saloane ale Sectiei de Pediatrie din Spitalul Judetean Bacau au fost inchise din cauza conditiilor precare de igiena. Ministerul Sanatatii a solicitat public declansarea unei anchete dupa ce in preasa.

Alerta in Indonezia. Mii de persoane au fost evacuate din cauza eruptiei vulcanului Sinabung

Peste 20. 000 de oameni au fost evacuati din calea vulcanului Sinabung, care a erupt intens in ultimele zile. Indonezienii din doua sate aflate in apropierea vulcanului activ au fost nevoiti sa evacueze regiunea.

Fratele lui Dinel Staicu, arestat pentru o mita de 80.000 euro, a fost eliberat din Penitenciarul Rahova

Fratele lui Dinel Staicu a fost eliberat din Penitenciarul Rahova dupa 8 luni de arest preventiv. Marin Staicu a fost acuzat de mituirea cu 80. 000 de euro a doua judecatoare care urmau sa intervina pe langa.

Avocatii de la Valcea protesteaza dupa ce au fost evacuati din judecatorie.

Avocatii din Baroul Valcea anunta declansarea protestelor, incepand de marti, acuzand Judecatoria Ramnicu Valcea de atitudine abuziva si lipsita de respect fata de profesia de avocat, dupa ce conducerea acestei instante a evacuat spatiul detinut de avocati in sediul judecatoriei, informeaza Mediafax. Intr-un document postat, luni, pe site-ul Uniunii Nationale a Barourilor din Romania UNBR) si intitulat protest, Consiliul Baroului Valcea anunta ca a decis declansarea unui protest incepand .

Fost primar din Tulcea, trimis in judecata pentru obtinere ilegala de fonduri europene.

Fostul primar al localitatii Macin din judetul Tulcea si un fost inspector de specialitate consultanta agricola in cadrul Primariei, au fost trimisi in judecata de procurorii DNA, pentru obtinerea fara drept a fondurilor europene. Astfel, potrivit DNA, Andone Ichim, fost primar al localitatii Macin din judetul Tulcea, este cercetat pentru folosire sau prezentare de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete, care are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri europene, sub forma .

Fratele lui Dinel Staicu a fost eliberat din inchisoare

Marian Staicu, fratele omului de afaceri Dinel Staicu, a fost eliberat, dupa opt luni de arest preventiv, din Penitenciarul Rahova, conform surselor de presa.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )