Libnet.ro
UNICEF

21:30

Prim-vicepresedintele PNL Buzau a fost testat pozitiv cu COVID-19: Nu am simptome, am inceput deja tratamentul. ii rog pe cei care au intrat in contact cu mine in ultimile zile sa se adreseze DSP sau UPU

B1 B1,
Prim-vicepresedintele PNL Buzau a fost testat pozitiv cu COVID-19: Nu am simptome, am inceput deja tratamentul. ii rog pe cei care au intrat in contact cu mine in ultimile zile sa se adreseze DSP sau UPU

Prim-vicepresedintele PNL Buzau, Ionut Iuga, fost secretar de stat in cadrul Ministerului Mediului si actual candidat pentru functia de consilier judetean, a anuntat ca a fost testat pozitiv pentru infectia cu. continuă pe B1

Pimarul Sectorului 3 - Robert Negoita - a fost testat pozitiv cu covid

Robert Negoita a anuntat miercuri pe Facebook ca a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Candidatul Aliantei Pro Bucuresti 2020 la Primaria Sectorului 3 a facut apel la toti cei cu care a interactionat sa fie atenti la orice posibil simptom si chiar sa se testeze, daca au suspiciuni ca ar fi ceva in neregula cu ei, scrie News.

Ministrul bulgar al Tineretului si Sportului a fost testat pozitiv cu coronavirus

Ministrul bulgar al Tineretului si Sportului, Krassen Kralev, a fost testat pozitiv cu coronavirus, a anuntat, duminica, ministerul pe care il conduce, potrivit AFP.

Robert Negoita: Am fost testat pozitiv pentru Sars-CoV-2

Robert Negoita, primarul Sectorului 3, a anuntat in urma cu putin timp ca testul de Covid-19 pe care.

CORONAVIRUS |Krassen Kralev, ministrul bulgar al Tineretului si Sportului, testat pozitiv

Ministrul bulgar al Tineretului si Sportului Krassen Kralev a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, a anuntat ministerul pe care il conduce duminica, 23 august, acesta barbatul avand simptome.

Directorul Directiei Silvice Alba, testat pozitiv cu coronavirus. A fost internat pentru evaluarea starii de sanatate

Directorul Directiei Silvice Alba a fost testat pozitiv cu COVID-19 si a fost internat in spital pentru evaluarea starii de sanatate.

Robert Negoita, testat pozitiv cu SARS-CoV-2: N-am avut niciu simptom pana aseara

Primarul Sectorului 3 Robert Negoita a dezvaluit miercuri pe Facebook ca a fost testat pozitiv cu SARS-CoV-2. Acesta a precizat ca pana aseara, cand a inceput sa se simta rau, nu a avut niciun simptom si ca in prezent urmeaza un tratament.

Oficialii rusi spun ca Navalnii a fost testat negativ la inhibitori de colinesteraza

Oficialii rusi din Sanatate au spus luni ca Aleksei Navalnii, critcul Kremlinului, a fost testat negativ la inhibitori de colinesteraza cand a fost spitalizat in Omsk sapamana trecuta, contrazicand diagnosticul pus de doctorii germani care il trateaza la Berlin, relateaza Reuters.

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko a fost testata pozitiv cu noul coronavirus

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko a fost testata pozitiv cu noul coronavirus si se afla in stare grava, cu febra, a declarat duminica purtatoarea de cuvant a partidului sau .

Focar de COVID-19 si pe Santierul Naval Tulcea. 16 muncitori de origine vietnameza au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus si internati (VIDEO)

Un focar de COVID-19 fost depistat si pe Santierul Naval Tulcea, acolo unde 16 lucratori de origine vietnameza au fost testati pozitiv pentru infectia cu SARS-CoV-2. Acestia sunt internati in Sectia de Bo.

Ponta spune ca Robert Negoita, partenerul sau de alianta, s-a imbolnavit de COVID-19 din cauza deciziilor PNL

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a comentat miercuri, intr-o postare pe Facebook, anuntul facut de aliatul sau Robert Negoita, candidat pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 3, ca a fost testat pozitiv la coronavirus. Fostul premier denunta cu acest prilej organizarea alegerilor locale pe 27 septembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )