Libnet.ro
UNICEF

17:15

Principalul suspect in cazul atentatului dintr-un supermarket din Sankt Petersburg a fost arestat

Hotnews Hotnews,
 Principalul suspect in cazul atentatului dintr-un supermarket din Sankt Petersburg a fost arestat

Serviciul rus de securitate FSB a anuntat, sambata, retinerea responabilului de explozia unei bombe soldate cu 13 raniti, miercuri, intr-un supermarket din Sankt Petersburg, scrie News. ro, citand Le Figaro. Organizatorul si executantul direct al declansarii unui dispozitiv artizanal intr-un supermarket din Sankt Petersburg a fost retinut in cadrul unei operatiuni speciale a FSB la 30 decembrie. Suspectul urmeaza sa fie interogat, a anuntat purtatorul de cuvant al Comitetului rus de ancheta, Svetlana Petrenko. continuă pe Hotnews

Explozie intr-un supermarket din Sankt Petersburg

O bomba artizanala a explodat intr-un supermarket din Sankt Petersburg, au anuntat autoritatile ruse. Zece persoane au fost ranite, dar vietile lor nu sunt in pericol. Potrivit politiei,.

Explozie intr-un supermarket din Sankt Petersburg. Zece persoane au fost ranite

Cel putin zece persoane au fost ranite in urma unei explozii care a avut loc in dupa-amiaza zilei de miercuri, in supermarketul Perekriostok, din Sankt Petersburg, informeazaReuters.

Explozie intr-un supermarket din Sankt Petersburg. Cel putin zece persoane au fost ranite

Cel putin zece persoane au fost ranite in urma unei explozii produse miercuri seara intr-un supermarket din Sankt Petersburg, in nord-vestul Rusiei.

Un dispozitiv improvizat a explodat intr-un supermarket din Sankt Petersburg: cel putin zece persoane au fost ranite

Cel putin zece persoane au fost ranite in urma unei explozii produse miercuri seara intr-un supermarket din Sankt Petersburg, in nord-vestul Rusiei.

Autorul atentatului din Sankt Petersburg a fost prins

Serviciul Federal al Securitatii Rusiei FSB) a anuntat sambata ca a fost retinut individul care a organizat si a comis atentatul cu bomba intr-un supermarket din orasul Sankt Petersburg, soldat cu.

Sclavii din Sankt Petersburg/Zile lungi, fara bani si fara scapare: viata unui muncitor migrant nord-coreean

Cel putin 110 nord-coreeni au lucrat la Zenit Arena din Sankt Petersburg, unul dintre locurile in care va avea loc Finala Cupei Mondiale din 2018. Expertii internationali descriu muncitorii adusi din Coreea de Nord in doua cuvinte: sclavi si ostatici. Un muncitor a fost gasit mort intr-un container de depozitare in afara stadionului, dezvaluieJosimar.

Putin: Explozia de la supermarketul din Sankt Petersburg a fost un act terorist

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat joi ca explozia de la supermarketul din Sankt Petersburg ce a ranit 13 persoane a fost un act de terorism, potrivit Reuters. Putin a facut declaratiile la Kremlin, in timpul unei ceremonii de decorare a militarilor rusi ce au luptat in Siria.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.207 seconds )