Libnet.ro
UNICEF

18:00

Printul Charles innopteaza la Miclosoara, fiind oaspetele contelui Kalnoky

B1 B1,
Printul Charles innopteaza la Miclosoara, fiind oaspetele contelui Kalnoky

Printul Charles al Marii Britanii, care a sosit intr-o vizita privata in Romania, a ajuns marti seara in localitatea covasneana Miclosoara, din zona Baraolt. Acesta este gazduit de familia contelui Kalnoky. continuă pe B1

Printul Charles, din nou in Romania: A sosit la Miclosoara, fiind oaspetele contelui Kalnoky

Printul Charles al Marii Britanii, care a sosit intr-o vizita privata in Romania, a ajuns marti seara in localitatea covasneana Miclosoara, din zona Baraolt. Acesta este gazduit de familia contelui Kalnoky.

UPDATE Printul Charles al Marii Britanii a facut o vizita-fulger la Viscri. A primit in dar dulceata de rubarba si nuci

Printul Charles al Marii Britanii, mostenitorul coroanei britanice, a sosit, marti dupa-amiaza, in Romania, pe Aeroportul International Transilvania, din Targu-Mures, cu un avion privat, fiind preluat de SPP. De acolo, insotit de prietenul sau, contele Tibor Kalnoky, a mers direct la casa printului din Viscri.

Printul Charles al Marii Britanii a sosit in Romania cu un avion privat

Printul Charles al Marii Britanii, mostenitorul coroanei britanice, a sosit, marti dupa-amiaza, in Romania, pe Aeroportul International Transilvania, din Targu-Mures, cu un avion privat, fiind preluat de SPP,.

Printul Charles al Marii Britanii a sosit in Romania cu un avion privat, pe Aeroportul Targu Mures

Printul Charles al Marii Britanii, mostenitorul coroanei britanice, a sosit, marti dupa-amiaza, in Romania, pe Aeroportul International Transilvania, din Targu Mures, cu un avion privat, fiind preluat de SPP,.

Printul Charles al Marii Britanii a sosit in Romania

Printul Charles al Marii Britanii a sosit, marti dupa-amiaza, in Romania. in jurul orei 15. 30 a aterizat, la bordul unui avion privat, pe Aeroportul International Transilvania, din Targu Mures, el fiind preluat de SPP, .

Ce a gasit Printul Charles in Romania spre deosebire de Nigel Farage

Printul Charles a poposit din nou in Romania in locurile parfumate de timp si de traditie pentru care a facut o adevarata pasiune pe care nu si-o ascunde. Ce a gasit el in Romania, iar Nigel Farage nu? Cum se poate ca un britanic celebru sa fie indragostit de Romania, promovand-o si recomandand-o ca destinatie, in timp ce un altul, devenit important peste noapte printr-un vot inexplicabil, o detesta si striga peste tot impotriva ei?.

Printul Charles al Marii Britanii a sosit in Romania cu un avion privat, pe Aeroportul Targu Mures

Printul Charles al Marii Britanii a sosit, marti dupa-amiaza, in Romania, pe Aeroportul International Transilvania, din Targu Mures, cu un avion privat. Avionul privat a aterizat, marti, in jurul orei.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )