Libnet.ro
UNICEF

00:07

Printul Philip, sotul Reginei Marii Britanii, a fost spitalizat

Adevărul Adevărul,
Printul Philip, sotul Reginei Marii Britanii, a fost spitalizat

Sotul Reginei Elisabeta a II-a, printul Philip, care va implini saptamana viitoare varsta de 92 de ani, a fost spitalizat joi pentru o interventie chirurgicala exploratorie in zona abdomenului, a anuntat Palatul Buckingham intr-un comunicat de presa. continuă pe Adevărul

Printul Philip, sotul reginei Elisabeta, a fost spitalizat.

Printul Philip, in varsta de 91 de ani, sotul reginei Elizabeth II, a fost spitalizat pentru o interventie de examinare abdominala, anunta Palatul Buckingham, citat de Mediafax. Ducele de Edinburgh, care va implini 92 de ani saptamana viitoare, va ramane doua saptamani la centrul medical London Clinic. Este vorba de a patra spitalizare a printului Philip din decembrie 2011 pana acum. In aprilie, printul Philip a efectuat o vizita in Canada, prima mare calatorie in strainatate din ultimii .

Printul Philip al Marii Britanii a fost internat in spital si va fi operat la stomac

Printul Philip, sotul reginei Elisabeta a Marii Britanii, a fost internat, joi, la London Clinic, unde va suferi o interventia chirugicala la stomac. Ducele de Edinburgh, care urmeaza sa implineasca 92 de ani.

Sotul reginei Elisabeta a II-a a fost spitalizat

Printul Philip, sotul reginei Elisabeta a II-a, a fost spitalizat, a anuntat Palatul Buckingham, preluat de AFP si citat de Mediafax. Sotul reginei, care va implini saptamana viitoare 92 de ani, a fost internat.

Marea Britanie: Printul Philip a fost spitalizat la Londra

Sotul reginei Elisabeta a II-a, printul Philip, a fost spitalizat joi la Londra pentru investigatii in zona abdomenului, a anuntat Palatul Buckingham intr-un comunicat.

Basescu si Ponta vor avea astazi intrevederi cu printul Charles al Marii Britanii

Presedintele si premierul tarii noastre vor avea, astazi, intrevederi cu printul Charles al Marii Britanii, care se afla intr-o vizita privata in Romania.

VIDEO Slujba dedicata celor 60 de ani de domnie ai Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Aproape 2. 000 de oameni, printre care 20 de membri ai familiei regale britanice, asista marti, in Catedrala Westminster din Londra, la o slujba dedicata celor 60 de ani de domnie ai Reginei Elisabeta a II-a. Printre cei prezenti la eveniment se numara nepotii reginei, Harry si William, fiul ei, Charles, si premierul David Cameron.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )