Libnet.ro
UNICEF

21:15

PRIVATIZARE CFR MARFA. UPDATE. GFR trebuie sa plateasca inca 170 milioane de euro pana luni.

România Liberă România Liberă,
PRIVATIZARE CFR MARFA. UPDATE. GFR trebuie sa plateasca inca 170 milioane de euro pana luni.

UPDATE: Proiectul hotararii de prelungire a termenului de privatizare a CFR Marfa nu a fost inclus pe lista actelor discutate in sedinta de miercuri a Guvernului, a precizat Biroul de Presa al Executivului, conform Mediafax. Ministerul Transporturilor nu a propus pe ordinea de zi a sedintei de miercuri a Guvernului un asemenea proiect si nici nu a fost vreo discutie pe acest subiect in sedinta de guvern, au precizat reprezentantii Biroului de Presa. De altfel, ministrul Transporturilor, . continuă pe România Liberă

PRIVATIZARE CFR MARFA. UPDATE. GFR trebuie sa plateasca inca 170 milioane de euro pana ...

UPDATE: Gruia Stoica, proprietarul GFR, afirma ca nu are nicio treaba cu hotararea de guvern prin care data limita pentru finalizarea privatizarii CFR Marfa a fost fixata pentru 13 octombrie si va analiza varianta de a-si recupera cel putin costurile avute pana acum daca Transporturile nu obtin amanarea. Noi suntem pregatiti sa platim diferenta de suma in conditiile in care vanzatorul isi indeplineste obligatiile asumate, adica obligatiile suspensive fara de care nu se poate inchide .

PRIVATIZARE CFR MARFA. UPDATE. GFR trebuie sa plateasca inca 170 milioane de euro. ...

UPDATE: Gruia Stoica, proprietarul GFR, afirma ca nu are nicio treaba cu hotararea de guvern prin care data limita pentru finalizarea privatizarii CFR Marfa a fost fixata pentru 13 octombrie si va analiza varianta de a-si recupera cel putin costurile avute pana acum daca Transporturile nu obtin amanarea. Noi suntem pregatiti sa platim diferenta de suma in conditiile in care vanzatorul isi indeplineste obligatiile asumate, adica obligatiile suspensive fara de care nu se poate inchide .

PRIVATIZARE CFR MARFA. GFR trebuie sa plateasca inca 170 milioane de euro.

Grup Feroviar Roman GFR) trebuie sa achite pana luni inca 170 milioane de euro pentru 51% din actiunile companiei CFR Marfa, au declarat surse oficiale pentru Mediafax. Citeste si: Cele cinci nereguli de la CFR Marfa GRF trebuie sa achite aceasta suma pentru ca Executivul nu a prelungit termenul de finalizare a privatizarii CFR Marfa in sedinta de miercuri. Sursele citate de Mediafax mai afirma ca nici pentru perioada urmatoare nu este programata o eventuala sedinta speciala pe aceasta .

Privatizarea CFR Marfa, un meci cu prelungiri. Comisia de privatizare a CFR Marfa i-ar putea da lui Gruia Stoica un nou termen de plata: 10 decembrie

Gruia Stoica, proprietarul GFR, nu accepta sa plateasca diferenta de 170 de milioane de euro pentru preluarea CFR Marfa pana nu primeste avizul Concurentei, iar Ministerul Transporturilor ia in calcul prelungirea termenului-final stabilit pentru 15 octombrie pana la 10 decembrie.

Stoica: Vrem sa recuperam banii daca MT nu obtine amanarea privatizarii CFR Marfa

Gruia Stoica, proprietarul GFR, afirma ca nu are nicio treaba cu hotararea de guvern prin care data limita pentru finalizarea privatizarii CFR Marfa a fost fixata pentru 13 octombrie si va analiza varianta de a-si recupera cel putin.

Guvernul nu amana privatizarea CFR Marfa

Update 21:26 Gruia Stoica: Nu avem treaba cu Hotararea de Guvern privind CFR Marfa Gruia Stoica, proprietarul Grupului Feroviar Roman GFR), a declarat ca nu are nicio treaba cu Hotararea de Guvern prin care data limita pentru finalizarea privatizarii CFR Marfa a fost fixata pentru 13 octombrie si va analiza varianta de a-si recupera cel putin costurile avute pana acum daca Transporturile nu obtin amanarea.

Guvernul nu a prelungit termenul - limita pana la care Gruia Stoica poate sa plateasca 170 de milioane de euro pentru CFR Marfa. Fara alta decizie Grup Feroviar Roman trebuie sa achite actiunile pana luni

Termenul de finalizare a privatizarii CFR Marfa nu a fost prelungit de Guvern in sedinta de miercuri, astfel ca, in lipsa unei alte decizii, Grup Feroviar Roman controlata de Gruia Stoica) va fi obligat sa achite cel tarziu luni inca 170 milioane euro pentru 51% din actiuni, au declarat agentiei Mediafax surse oficiale. Sursele citate mai afirma ca, la acest moment, pentru perioada urmatoare nici nu este programata o eventuala sedinta speciala de guvern pe aceasta tema.

Guvernul nu amana vanzarea CFR Marfa, GFR trebuie sa achite actiunile pana luni

Termenul de finalizare a privatizarii CFR Marfa nu a fost prelungit de Guvern in sedinta de miercuri, astfel ca, in lipsa unei alte decizii, Grup Feroviar Roman va fi obligat sa achite pana cel tarziu luni inca 170 milioane euro pentru 51% din actiuni,.

Guvernul nu a amanat vanzarea CFR Marfa. Fara alta decizie GFR trebuie sa achite actiunile pana luni

Termenul de finalizare a privatizarii CFR Marfa nu a fost prelungit de Guvern in sedinta de miercuri, astfel ca, in lipsa unei alte decizii, Grup Feroviar Roman va fi obligat sa achite cel tarziu luni inca 170 milioane euro pentru 51% din actiuni, au declarat agentiei Mediafax surse oficiale.

Ministerul Transporturilor analizeaza prelungirea termenului pentru privatizarea CFR Marfa. ...

Comisia de privatizare a CFR Marfa analizeaza amanarea termenului de finalizare a procedurii, scadent la jumatatea lunii, si a cerut informatii de la Concurenta privind durata unei decizii a institutiei, seful acesteia precizand ca ultima data avansata pentru transferul catre GFR este 10 decembrie, informeaza Mediafax. Ministerul Transporturilor va veghea la respectarea procedurilor din contractul de privatizare. In acest sens a fost ceruta oficial pozitia Consiliului Concurentei, raspunsul a .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )