Libnet.ro
UNICEF

18:30

Privatizarea CFR Marfa nu va fi una de succes, din care statul sa castige

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Privatizarea CFR Marfa nu va fi una de succes, din care statul sa castige

Cei trei ofertanti respinsi, in urma cu aproape doua saptamani, in prima etapa a procesului de privatizare a CFR Marfa au fost calificati, vineri, aflandu-se, acum, pe lista scurta pentru achizitionarea pachetului majoritar de 51% din actiunile operatorului nostru feroviar de marfa. continuă pe Ziarul Bursa

Privatizarea CFR Marfa ar trebui sa se incheie aici

Procesul de privatizare a CFR Marfa ar trebui sa se incheie aici, potrivit lui Ionel Blanculescu, consilier onorific al premierului Victor Ponta. Domnia sa considera ca acest lucru ar fi cel mai benefic pentru statul roman, in conditiile in care aceasta privatizare este si criticabila, si contestabila.

OmniTRAX, GFR si asocierea Transferoviar Grup cu Donau-Finanz, pe lista scurta la CFR Marfa

Compania americana OmniTRAX, Grup Feroviar Roman GFR) si asocierea Transferoviar Grup TFG) si Donau-Finanz GmbH Co KG Austria, singurii investitori care au depus documentatia pentru privatizarea CFR Marfa, s-au precalificat pentru etapa.

Business report: Ce se ascunde in spatele privatizarii ratate a CFR Marfa; Bechtel pleaca luni din Romania: din ce alte tari a mai fost compania alungata cu scandal; Fenechiu alimenteaza piata neagra a microbuzelor

Cum sa mearga? Productia agricola romaneasca - inversata fata de productia din UE. Practic, in loc sa asigure fara probleme hrana celor circa 20 de milioane de romani si sa constituie un factor de excedent la export, situatia din agricultura penalizeaza direct incasarile bugetare. O banca, la pret de vila. Daca vreti sa va cumparati o vila, ar fi bine sa mai asteptati. In curand, cu aceiasi bani, ati putea, eventual, sa va cumparati subsidiara din tara noastra a unei banci grecesti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )