Libnet.ro
UNICEF

10:15

HG privind prelungirea starii de alerta din 14 noiembrie, publicata in Monitorul Oficial

B1 B1,
HG privind prelungirea starii de alerta din 14 noiembrie, publicata in Monitorul Oficial

Hotararea de Guvern privind prelungirea starii de alerta cu inca 30 de zile pe intreg teritoriul Romanieiincepand din data 14 noiembrie, a fost publicata in Monitorul Oficial. HG privind prelungirea. continuă pe B1

Hotararea de Guvern privind prelungirea starii de alerta cu 30 de zile, publicata in Monitorul Oficial

Hotararea de Guvern privind prelungirea starii de alerta cu 30 de zile din data de 14 noiembrie a fost publicata in Monitorul Oficial.

Prelungirea starii de alerta, in Monitorul Oficial

Hotararea de Guvern privind prelungirea starii de alerta cu 30 de zile din data de 14 noiembrie a fo.

Ludovic Orban, mesaj de ultima ora despre prelungirea starii de alerta! Ce a anuntat premierul

Joi, 12 noiembrie, premierul Ludovic Orban a declarat ca prelungirea starii de alerta, care este pe ordinea de zi a guvernului nu va veni cu noi masuri de restrictie. Ludovic Orban, despre prelungirea starii de alerta Premierul Ludovic Orban a declarat ca obiectivul este intrarea pe platou, fapt care inca nu s-a intamplat. De asemenea .

CNSU a adoptat restrictiile sanitare care se vor aplica la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Masca, obligatorie in continuare la nivel national

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat, joi, Hotararea privind prelungirea starii de alerta cu 30 de zile, incepand din 14 noiembrie.

Premierul Ludovic Orban anunta prelungirea starii de alerta: Nu vom introduce masuri de restrictie anti-Covid suplimentare

In contexul in care Romania se confrunta cu tot mai multe cazuri de Covid-19, premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, ca starea de alerta va fi prelungita cu inca 30 de zile. Seful executivului precizeaza.

Spania introduce, din 23 noiembrie, obligativitatea prezentarii unui test negativ de coronavirus la intrarea in tara

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca Spania introduce, din 23 noiembrie, obligativitatea prezentarii unui test negativ de coronavirus la intrarea in tara. De asemenea, cei care calatoresc in Spania trebuie sa completeze, anterior efectuarii calatoriei, un formular privind starea de sanatate, potrivit News.

Horoscop sambata 14 noiembrie 2020. Taurii castiga bani in plus

Astrologul Roxana Lusneac a realizat horoscopul pentru sambata, 14 noiembrie 2020, iar vestile sunt minunate pentru Tauri. Acestia o duc extraordinar pe plan financiar. Afla si tu ce iti rezerva astrele in prima zi de weekend! Horoscop sambata, 14 noiembrie 2020. BERBEC Debordezi de energie iar asta ii binedispune si pe toti ceilalti din jurul .

Calendar ortodox 14 noiembrie. Ce este interzis sa faci de Lasata Secului

Lasata secului este consemnata in calendarul crestin ortodox pe data de 14 noiembrie si este o traditie straveche a crestinismului. Aceasta sintagma inseamna lasarea obiceiurilor lumesti inainte de intrarea in post. Calendar ortodox 14 noiembrie Potrivit traditiei, crestinii se aduna in aceasta zi la mese pline cu alimente si bauturi ce vor fi interzise in .

Meteorologii au facut anuntul. Ce se intampla cu vremea de sambata, 14 noiembrie

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza pentru weekendul 13-14 noiembrie, iar vestile sunt cat de poate de bune. Iata ce se intampla cu vremea incepand de sambata! Prognoza meteo pentru weekend: Temperaturi mai mari decat media normal Meteorologii au realizat prognoza meteo pentru weekend, iar vremea se anunta a fi mai blanda decat .

Noaptea Muzeelor 2020 Ce se intampla pe 14 noiembrie cu muzeele din toata tara

Pentru a sarbatori anul acesta, cea de-a saisprezecea editie a Noptii Europene a Muzeelor, de data de 14 noiembrie 2020, peste 60 de muzee si operatori culturali din toata tara, s-au inscris la eveniment. Iata ce se intampla la Noaptea Muzeelor 2020. Noaptea Muzeelor 2020. Ce fac toate muzeele din tara La nivel national s-au .

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3198 seconds )