Libnet.ro
UNICEF

12:30

Hotararea de Guvern privind prelungirea starii de alerta cu 30 de zile, publicata in Monitorul Oficial

Hotnews Hotnews,
 Hotararea de Guvern privind prelungirea starii de alerta cu 30 de zile, publicata in Monitorul Oficial

Hotararea de Guvern privind prelungirea starii de alerta cu 30 de zile din data de 14 noiembrie a fost publicata in Monitorul Oficial. continuă pe Hotnews

HG privind prelungirea starii de alerta din 14 noiembrie, publicata in Monitorul Oficial

Hotararea de Guvern privind prelungirea starii de alerta cu inca 30 de zile pe intreg teritoriul Romanieiincepand din data 14 noiembrie, a fost publicata in Monitorul Oficial. HG privind prelungirea.

Prelungirea starii de alerta, in Monitorul Oficial

Hotararea de Guvern privind prelungirea starii de alerta cu 30 de zile din data de 14 noiembrie a fo.

Starea de alerta, prelungita cu 30 de zile

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat o noua hotarare prin care se propune prelungirea starii de alerta pe intreg teritoriul Romaniei cu 30 de zile, incepand cu data de 14 noiembrie. Printre masuri, se propune mentinerea purtarii mastii de protectie in spatiile publice precum si in mijloacele de transport in comun sau mentinerea interdictiei desfasurarii de reuniuni cu prilejul unor sarbatori si aniversari, organizarea de mitinguri si demonstratii cu un numar de participanti de maximum 100 de persoane, iar activitatile religioase se vor putea face in spatii deschise.

CNSU a adoptat restrictiile sanitare care se vor aplica la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Masca, obligatorie in continuare la nivel national

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat, joi, Hotararea privind prelungirea starii de alerta cu 30 de zile, incepand din 14 noiembrie.

Ludovic Orban, mesaj de ultima ora despre prelungirea starii de alerta! Ce a anuntat premierul

Joi, 12 noiembrie, premierul Ludovic Orban a declarat ca prelungirea starii de alerta, care este pe ordinea de zi a guvernului nu va veni cu noi masuri de restrictie. Ludovic Orban, despre prelungirea starii de alerta Premierul Ludovic Orban a declarat ca obiectivul este intrarea pe platou, fapt care inca nu s-a intamplat. De asemenea .

Premierul Ludovic Orban anunta prelungirea starii de alerta: Nu vom introduce masuri de restrictie anti-Covid suplimentare

In contexul in care Romania se confrunta cu tot mai multe cazuri de Covid-19, premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, ca starea de alerta va fi prelungita cu inca 30 de zile. Seful executivului precizeaza.

ANISIE: Au fost aprobate doua hotarari de guvern privind noile standarde de evaluare interna si externa

Executivul a aprobat doua hotarari de guvern privind noile standarde nationale de evaluare interna si externa, respectiv noua metodologie de evaluare externa a ARACIP, a anuntat joi ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, potrivit Agerpres.

Starea de alerta se prelungeste cu 30 de zile. Anuntul lui Arafat referitor la masuri DOCUMENT

Secretarul de stat in Ministerul de Interne Raed Arafat a anuntat ca reprezentantii Comitetului National pentru Situatii de Urgenta au adoptat hotararea prin care este propusa prelungirea starii de alerta cu alte 30 de zile, incepand cu 14 octombrie. Seful DSU a adaugat ca nu sunt prevazute noi masuri in acest document si ca el reglementeaza si ziua votului la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Noi reglementari privind organizarea activitatilor in regim de telemunca

Incepand de ieri, 9 noiembrie 2020, au intrat in vigoare noi masuri privind telemunca, instituite prin Hotararea Guvernului nr. 935 din 5 noiembrie 2020 pentru modificarea si completarea anexelor nr. 2 si 3 la Hotararea Guvernului nr. 8562020 privind prelungirea starii de alerta pe teritoriul Romaniei incepand cu data de 15 octombrie 2020, precum si stabilirea masurilor care se aplica pe durata acesteia pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, potrivit unui comunicat de presa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )