Libnet.ro
UNICEF

16:00

Prelungirea starii de alerta, in Monitorul Oficial

România Liberă România Liberă,
Prelungirea starii de alerta, in Monitorul Oficial

Hotararea de Guvern privind prelungirea starii de alerta cu 30 de zile din data de 14 noiembrie a fo. continuă pe România Liberă

Hotararea de Guvern privind prelungirea starii de alerta cu 30 de zile, publicata in Monitorul Oficial

Hotararea de Guvern privind prelungirea starii de alerta cu 30 de zile din data de 14 noiembrie a fost publicata in Monitorul Oficial.

HG privind prelungirea starii de alerta din 14 noiembrie, publicata in Monitorul Oficial

Hotararea de Guvern privind prelungirea starii de alerta cu inca 30 de zile pe intreg teritoriul Romanieiincepand din data 14 noiembrie, a fost publicata in Monitorul Oficial. HG privind prelungirea.

Ludovic Orban, mesaj de ultima ora despre prelungirea starii de alerta! Ce a anuntat premierul

Joi, 12 noiembrie, premierul Ludovic Orban a declarat ca prelungirea starii de alerta, care este pe ordinea de zi a guvernului nu va veni cu noi masuri de restrictie. Ludovic Orban, despre prelungirea starii de alerta Premierul Ludovic Orban a declarat ca obiectivul este intrarea pe platou, fapt care inca nu s-a intamplat. De asemenea .

Premierul Ludovic Orban anunta prelungirea starii de alerta: Nu vom introduce masuri de restrictie anti-Covid suplimentare

In contexul in care Romania se confrunta cu tot mai multe cazuri de Covid-19, premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, ca starea de alerta va fi prelungita cu inca 30 de zile. Seful executivului precizeaza.

Starea de alerta, prelungita cu 30 de zile

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat o noua hotarare prin care se propune prelungirea starii de alerta pe intreg teritoriul Romaniei cu 30 de zile, incepand cu data de 14 noiembrie. Printre masuri, se propune mentinerea purtarii mastii de protectie in spatiile publice precum si in mijloacele de transport in comun sau mentinerea interdictiei desfasurarii de reuniuni cu prilejul unor sarbatori si aniversari, organizarea de mitinguri si demonstratii cu un numar de participanti de maximum 100 de persoane, iar activitatile religioase se vor putea face in spatii deschise.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2583 seconds )