Libnet.ro
UNICEF

10:30

Pro Tv se mentine in topul audientelor: show-ul Romanii au talent, urmarit de peste patru milioane de romani

Adevărul Adevărul,
Pro Tv se mentine in topul audientelor: show-ul Romanii au talent, urmarit de peste patru milioane de romani

Cea de-a patra editie a show-ului Romanii au talent, difuzatavineri, 3 aprilie, la Pro Tv, a avut o audienta medie de peste patru milioane de romani in fiecare minut. Cu toate ca cifrele au fost mai mici fata de episodul de saptamana trecuta, Pro Tv se mentine la o distanta considerabila de posturile concurente. continuă pe Adevărul

FOTO. Show-ul Romanii au talent, lider de audienta. Cele mai bune momente din editia a patra

Cea de-a patra editie a show-ului Romanii au talent a fost lider de audienta, 4,2 milioane de telespectatori urmarind spectacolul pe intreaga sa durata de difuzare, intre orele 20. 31 si 23. 07, informeaza Pro TV.

Show-ul Romanii au talent, in vizorul CNA. Care este motivul

Consiliul National al Audiovizualului CNA) va analiza, saptamana viitoare, o editie a emisiunii Romanii au talent, in care a fost promovat un concurent care ar fi fost condamnat pentru complicitate la o crima, informeaza Mediafax.

Pro TV, alte scuze publice fata de prezentarea condamnatului de la Romanii au talent: Primul pas catre reabilitare este asumarea

Pro TV regreta momentul de la Romanii au talent, acesta a fost mesajul afisat de postul din Bulevardul Pache Protopopescu in timpul emisiunii La Maruta, dupa ce aceeasi televiziune a decis sa il eliminte pe Andrei Grigoriu din talent-show.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2649 seconds )