Libnet.ro
UNICEF

01:06

Problema apei calde si a caldurii se datoreaza 70% Gabrielei Firea si 30% lui Sorin Oprescu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Problema apei calde si a caldurii se datoreaza 70% Gabrielei Firea si 30% lui Sorin Oprescu

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca problemele cu furnizarea apei calde si a caldurii de la nivelul Capitalei au fost generate de modul in care a fost gestionat acest domeniu de catre fostii edili Gabriela Firea si Sorin Oprescu, conform G4media. continuă pe Ziarul Bursa

Nicusor Dan: Problema apei calde si a caldurii se datoreaza 70% Gabrielei Firea si 30% lui Sorin Oprescu Iarna asta nu putem decat sa intervenim la avarii

Edilul Capitalei, Nicusor Dan a declarat joi ca problemele cu termoficarea, din Bucuresti, se datoreaza in procent de 70% Gabrielei Firea si 30% lui Sorin Oprescu. Pentru aceasta iarna, Nicusor Dan sustine ca.

NICUSOR DAN: Problema apei calde si a caldurii se datoreaza 70% Gabrielei Firea si 30% lui Sorin Oprescu

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca problemele cu furnizarea apei calde si a caldurii de la nivelul Capitalei au fost generate de modul in care a fost gestionat acest domeniu de catre fostii edili Gabriela Firea si Sorin Oprescu, conform G4media.

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu privind lipsa apei calde si caldurii in Bucuresti: Reprezinta o chestiune de sanatate publica

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu privind problema lipsei apei calde si caldurii in Capitala, potrivit unui comunicat al institutiei.

Avocatul Poporului s-a autosesizat despre lipsa apei calde si caldurii din Capitala

Avocatul Poporului anunta ca s-a autosesizat si a cerut primariilor de sector si Primariei Municipiului Bucuresti sa comunice masurile imediate dispuse pentru rezolvarea problemelor legate de furnizarea apei calde si caldurii in Capitala.

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu privind lipsa apei calde si caldurii in Capitala

Problema lipsei apei calde si a caldurii in Bucuresti a ajuns in atentia Avocatului Poporului care anunta ca s-a sesizat din oficiu, solicitand primariei generale si primariilor de sector sa comunice.

Nicusor Dan da vina pe predecesorii sai pentru starea retelei de termoficare din Capitala: 70% este vina Gabrielei Firea, 30% a lui Sorin Oprescu

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, spune ca vina pentru starea curenta a retelei de termoficare a orasului se imparte intre Gabriela Firea si Sorin Oprescu, predecesorii sai.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )