Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ai probleme cu digestia? 5 simptome pe care nu trebuie sa le ignori

Antena3 Antena3,
Ai probleme cu digestia? 5 simptome pe care nu trebuie sa le ignori

Ai probleme cu digestia? 5 simptome pe care nu trebuie sa le ignori. continuă pe Antena3

Plante medicinale pe care trebuie sa le ai in gradina

Asa cum in orice casa exista o trusa de prim ajutor sau un dulapior cu medicamente uzuale, la fel, in gradina, ar trebui sa ai un colt cu medicamente verzi, unde sa cultivi, cu un efort minim, cele mai cunoscute plante medicinale, din care sa prepari ceaiuri si tincturi bio pentru cresterea imunitatii sau pentru tratarea afectiunilor usoare. Socul, menta, papadia, musetelul, galbenelele, sunt cateva dintre cele mai importante plante medicinale pe care trebuie sa le aveti in gradina.

Donald Tusk, la summit-ul UE: Chestiunea cea mai urgenta pe care trebuie sa ne-o punem este cum sa recastigam controlul frontierelor noastre exterioare

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a declarat miercuri ca problema cea mai urgenta pe care trebuie sa o rezolve Uniunea Europeana este sa recastige controlul frontierelor exterioare, informeaza.

7 mituri despre iaurt pe care trebuie sa le cunosti

Miturile despre iaurt si probiotice exista din abundenta. Iata cele mai intalnite 7 mituri despre iaurt pe care trebuie sa le cunosti. Toate iaurturile sunt sanatoase Gresit! Clitatea unor iaurturi este.

10 analize pe care trebuie sa le faca regulat orice femeie

Sanatatea este cel mai de pret dar pe care il avem. Si cum intotdeauna este mai bine sa previi decat sa vindeci, va prezentam olista de analize pe care orice femeie trebuie sa le faca regulat, chiar daca este.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )