Libnet.ro
UNICEF

16:30

Probleme pentru romanii din strainatate din cauza noului Cod fiscal: Nici ei nu scapa netaxati

B1 B1,
Probleme pentru romanii din strainatate din cauza noului Cod fiscal: Nici ei nu scapa netaxati

Noile prevederi ale Codului Fiscal vor avea efecte si asupra romanilor plecati la munca in strainatate. Daca si-au pastrat rezidentia fiscala in Romania, acestia vor fi nevoiti sa. continuă pe B1

Start Up 4 Diaspora, un proiect pentru romanii din strainatate pentru afaceri cu profil non-agricol

Proiectul Start Up 4 Diaspora are ca obiectiv promovarea si dezvoltarea antreprenoriatului in randul romanilor din strainatate, prin sustinerea infiintarii de intreprinderi cu profil non-agricol in zona urbana din regiunile nord-est, sud-est si.

Proteste in diaspora. Romanii din strainatate, solidari cu protestatarii

Romanii au protestat si peste hotare. Mai multi oameni s-au strans in capitalele europene pentru a-si exprima nemultumirea fata de deciziile actualului Guvern in ceea ce priveste.

40.000 de euro pentru romanii care renunta sa mai lucreze in strainatate. Ce trebuie sa faci ca sa obtii banii

Romanii din strainatate care doresc sa revina in tara si sa demareze o afacere pot primi, in perioada urmatoare, un sprijin financiar nerambursabil de 40. 000 de euro. Astfel, somerii,.

REZIST. Si romanii din Italia se alatura protestelor anti-PSD

Si comunitatea romaneasca din Italia se pregateste de proteste. Se anunta mari proteste de strada in Bucuresti, dar romanii din Milano doresc sa participe la manifestarile din 5 Noiembrie.

Comunicat al Guvernului. Care sunt principalele modificari aduse noului Cod Fiscal

Guvernul a aprobat, miercuri, prin modificarea Codului fiscal, o serie de masuri privind impozitul pentru IMM-uri, impozitul pe venit si contributiile sociale. Potrivit unui comunicat al Executivului, in.

Criza in stomatologie! Anestezicele se mai pot achizitiona doar din strainatate, la pret TRIPLU

Criza pe piata anestezicelor folosite in stomatologie. De cateva saptamani, acestea au disparut de pe piata, iar medicii dentisti isi desfasoara activitatea din ce in ce mai.

Romania scolilor cu WC in curte: Teleorman si judetele din Moldova, zonele cu cele mai multe probleme pentru elevi

In Romania anului 2017, sute de mii de elevi invata in conditii de neconceput in alte state. Aproximativ 30% dintre scolile din tara noastra nu au grupuri sanitare in interior,.

Contract de exclusivitate pentru stadionul din Craiova

Marcel Popescu, presedintele CSU Craiova, a anuntat ca exista un contract exclusiv pentru folosirea noului stadion din Banie.

Amenzi pentru romanii care pleaca mai mult din tara. Anunt de ultima ora facut de ANAF

Fiscul a avertizat in mod repetat ca romanii care pleaca din tara pentru perioade mai lungi trebuie sa depuna un chestionar in urma caruia ANAF stabileste daca acestia trebuie sa mai achite.

Topul celor mai atractive tari pentru outsourcing din Europa Centrala si de Est. Bucurestiul are cel mai competitiv salariu in regiune - studiu

In Romania sunt prezente peste 250 de companii cu activitate in domenii precum furnizare de servicii sau IT, care au angajat, pana in acest moment, mai mult de 80. 000 de specialisti. Toate aceste cifre claseaza tara noastra pe locul doi in regiune, in randul celor mai atractive tari pentru outsourcing extrernalizarea de servicii), potrivit CBRE.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )