Libnet.ro
UNICEF

19:31

Procuror-sef adjunct, verificat de Inspectia Judiciara pentru conflict de interese

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Procuror-sef adjunct, verificat de Inspectia Judiciara pentru conflict de interese

Danut Volintiru, procuror sef-adjunct al sectiei de combatere a coruptiei din DNA, ar putea fi in conflict de interese din cauza unor contracte incheiate de sotia sa. Directia Nationala Anticoruptie a sesizat de doua ori Inspectia Judiciara, dupa unele informatii aparute in presa gorjeana, potrivit unui raspuns trimis astazi de procurorii anticoruptie, la o solicitare a ziarului BURSA. continuă pe Ziarul Bursa

Adjunctul sectiei de combatere a coruptiei din DNA este verificat de Inspectia Judiciara pentru un posibil conflict de interese. Vezi care ar putea fi legatura cu dosarul Sova

Danut Volintiru, procuror sef- adjunct al sectiei de combatere a coruptiei din DNA, ar putea fi in conflict de interese din cauza unor contracte pe care le-a incheiat sotia sa, motiv pentru care, in urma unor dezvaluiri din presa gorjeana, a fost sesizata Inspectia Judiciara. DNA a confirmat oficial pentru HotNews. ro ca Inspectia Judiciara a fost sesizata in doua randuri in vederea efectuarii de verificari asupra lui Volintiru. Biroul notarial al sotiei procurorului, Claudia Daniela Volintiru, ar fi autentificat un contract la Complexul Energetic Oltenia catre CET Govora, contra unor taxe notariale de 570. 840 lei. Si nu ar fi singurul contract de la CE Oltenia autentificiat de Claudia Volintiru. Acesta in conditiile in care managerul de la CE Oltenia este urmarit penal, alaturi de Dan Sova, in dosarul Turceni-Rovinari instrumentat de DNA. Vezi ce spune DNA.

Inspectia judiciara: Traian Basescu a afectat independenta justitei, prin declaratiile privind dosarul Nana

Inspectia Judiciara IJ) a constatat, in urma verificarilor efectuate, ca Traian Basescu a afectat independenta justitiei prin declaratiile facute cu privire la dosarul Nana. IJ a constatat ca, prin decl.

CSM a sesizat Inspectia Judiciara cu privire la declaratiile lui Basescu despre Kovesi si Stanciu

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a sesizat, marti, Inspectia Judiciara cu privire la declaratiile lui Traian Basescu, care spunea ca nu ii suna pe Florian Coldea, Codruta Kovesi si Livia Stanciu din.

Inspectia Judiciara: Declaratiile lui Traian Basescu, in legatura cu sechestrul de la Nana, au incalcat independenta justitiei

Fostul presedinte Traian Basescu a incalcat independenta justitiei prin afirmatiile facute pe pagina sa de Facebook in legatura cu sechestrul pus pe terenurile de la Nana. Asta a constatat Inspectia Judiciara din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii CSM). Raportul urmeaza sa fie trimis Plenului CSM care va decide daca il admite sau respinge.

Inspectia Judiciara: Basescu a incalcat independenta justitiei

Inspectia Judiciara a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a constatat ca fostul presedinte Traian Basescu a incalcat independenta justitiei prin afirmatiile pe care le-a facut cu privire la sechestrul asupra terenurilor de la Nana.

Inspectia Judiciara pe urmele numarului 3 din DNA, procurorul Danut Volintiru

Laura Codruta Kovesi a trimis Inspectiei Judiciare un memoriu in cazul procurorului Danut Volintiru, numarul 3 din DNA, pentru a se verifica daca in cazul sau exista un conflict de interese. Volintiru.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )