Libnet.ro
UNICEF

25 Mai.

Procurorii au clasat dosarul privind modul n care Tudorel Toader a devenit notar

Hotnews Hotnews,
 Procurorii au clasat dosarul privind modul n care Tudorel Toader a devenit notar

Parchetul General a clasat dosarul in care au fost efectuate verificari cu privire la modul in care ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a cerut Uniunii Notarilor Publici sa propuna numirea sa in functia de notar, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Parchetul General a clasat dosarul in care Tudorel Toader a cerut admiterea in Uniunea Notarilor

Procurorii Parchetului General au clasat dosarul privind modul in care ministrul Tudorel Toader a cerut sa fie admis in Uniunea Notarilor Publici. Dosarul a fost clasat pentru ca fapta nu este prevazuta de legea penala sau nu a fost savarsita cu vinovatia prevazuta de lege.

Viorica Dancila scapa de acuzatia de inalta tradare. DIICOT a clasat dosarul pe motiv ca fapta nu exista

Procurorii DIICOT au clasat dosarul privind presupuse fapte de inalte tradare savarsite de premierul Viorica Dancila, deschis ca urmare a unei plangeri a lui Ludovic Orban.

DIICOT a clasat dosarul de inalta tradare care o viza pe Viorica Dancila. Procurorii sustin ca faptele nu exista

Procurorii DIICOT au clasat dosarul de inalta tradare si uzurpare a functiei deschis in urma plangerii penale formulate de catre liderul PNL, Ludoic Orban, impotriva premierului Viorica Dancila. Decizia procurorilor nu este definitiva, ea poate fi contestata la Curtea Suprema.

Dosarul penal care il viza pe Tudorel Toader, clasat

Parchetul General a clasat dosarul in care au fost efectuate verificari cu privire la modul in care ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a cerut Uniunii Notarilor Publici sa propuna numirea sa in functia de notar.

Dosarul penal care il viza pe Tudorel Toader, CLASAT de Parchetul General

Parchetul General a clasat dosarul penal care il viza pe Tudorel Toader. Este vorba despre dosarul deschis dupa ce un protestatar rezist a depus o sesizare pe tema intrarii lui Tudorel Toader in randul notarilor.

Ludovic Orban, prima reactie dupa ce DIICOT a clasat dosarul deschis in urma plangerii impotriva Vioricai Dancila: Astept sa mi se comunice oficial motivele. Voi vorbi cu avocatii

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri ca asteapta sa afle motivele pentru care procurorii DIICOT au clasat dosarul deschis dupa plangerea de inalta tradare facuta de acesta pe numele premierului.

DIICOT a clasat dosarul de inalta tradare, deschis dupa plangerea lui Ludovic Orban impotriva Vioricai Dancila

Procurorii DIICOT au clasat dosarul de inalta tradare si uzurpare a functiei deschis in urma plangerii penale formulate de catre liderul PNL, Ludoic Orban, impotriva premierului Viorica Dancila. Decizia procurorilor nu este definitiva, ea poate fi contestata la Curtea Suprema.

Tudorel Toader, despre dezbaterea din Comisia LIBE: ngrijorarile sunt premature. Marti vine comisia pentru MCV / i voi cere lui Timmermans sa depasim faza ngrijorarilor si sa discutam punctual

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni seara, la Antena 3, ca ingrijorarile exprimate in Parlamentul European privind Codurile Penale sunt premature, deoarece modificarile inca sunt verificate de catre CCR, noteaza Mediafax. Toader a mai spus ca marti va primi comisia din cadrul MCV, pentru a-i prezenta raportul.

inlocuirea lui Tudorel Toader cu Eugen Nicolicea reprezinta declansarea unui razboi nuclear intre Dragnea si Justitie

Dupa ce a incercat sa ne demonstreze ca suntem la 1 ianuarie, nu in septembrie, si se aplica Legea 304/2004 modificata in 2018, Dragnea trece la atacul generalizat asupra justitiei, cu singura arma nucleara care-i sta la indemana: OUG-urile emise de guvern. Tudorel Toader nu vrea sa-si asume o OUG privind amnistia si gratierea, si-si va pierde postul la remanierea de la inceputul lui octombrie.

Noi detalii despre REMANIEREA lui TUDOREL TOADER: Va fi EVALUAT ca ORICE ministru ce ocupa un portofoliu ASUMAT de PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca in partid nu s-a discutat despre schimbarea din functie a ministrului Justitiei, Tudorel Toader, iar evaluarea acestuia se va face la fel ca in cazul unui ministru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 25 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )