Libnet.ro
UNICEF

21:15

Procurorii au confirmat primul caz de suicid din cauza jocului Balena Albastra

România Liberă România Liberă,
Procurorii au confirmat primul caz de suicid din cauza jocului Balena Albastra

Adolescenta in varsta de 15 ani care a murit pe data de 15 marie, dupa ce, in timp ce isi facea un selfie cu prietenii la etajul noua al unui imobil din Sibiu, a cazut, juca Balena Albastra. Procurorii au gasit indicii clare cum ca actul a fost unul de suicid, si nu accidental. continuă pe România Liberă

Procurorii sustin ca o adolescenta de 15 ani s-ar fi sinucis din cauza jocului Balena albastra. Pe conturile de socializare nu apar poze care sa confirme ca ar fi intrat in acest joc

Adolescenta in varsta de 15 ani care a murit pe data de 15 marie, dupa ce, in timp ce isi facea un selfie cu prietenii la etajul noua al unui imobil din Sibiu, a cazut, juca Balena Albastra. Procurorii au gasit indicii clare cum ca actul a fost unul de suicid, si nu accidental.

Procurorii sustin ca o adolescenta de 15 ani s-ar fi sinucis din cauza jocului Balena albastra. Pe conturile de socializare nu apar poze care confirma ca ar fi intrat in acest joc

Adolescenta in varsta de 15 ani care a murit pe data de 15 marie, dupa ce, in timp ce isi facea un selfie cu prietenii la etajul noua al unui imobil din Sibiu, a cazut, juca Balena Albastra. Procurorii au gasit indicii clare cum ca actul a fost unul de suicid, si nu accidental.

O fotografie cu o femeie care sta la plaja a devenit virala, din cauza unui mic detaliu. Ce se afla in spatele tinerei (FOTO)

Imaginea unei femei care sta la plaja a devenit virala din cauza unui mic detaliu care scapa la prima vedere. in spatele tinerei se afla o alta persoana se sex feminin, aproape invizibila din cauza.

Oana Lis, la un pas de moarte! I s-a umflat capul din cauza unui produs pe care-l consumam cu totii

Oana Lis a trecut prin momente groaznice, dupa ce i-a umflat ochii si capul din cauza unui produs pe care-l consumam cu totii. Ea povestit intamplarea socanta prin care a trecutdupa ce a.

Economia zonei euro a accelerat sub estimarile initiale in martie, din cauza serviciilor

Activitatile economice din zona euro au accelerat sub estimarile initiale in luna martie, din cauza evolutiei usor sub asteptari a serviciilor, potrivit datelor publicate astazi de IHS Markit, transmite Bloomberg.

O cursa Ryanair a decolat cu o intarziere de trei ore din cauza unei manusi lipsa

Un avion al companiei Ryanair a decolat cu o intarziere de peste trei ore pe ruta Bucuresti Henry Coanda) Milano Bergamo), din cauza ca de la bord lipsea o manusa speciala folosita de pilot in cazul unui incendiu, arata News. ro.

Traficul catre Buzau a fost blocat pe un sens din cauza unor butoaie cu masline cazute dintr-un TIR

Traficul rutier a fost blocat catre Buzau, luni dimineata, pe DN1B Ploiesti – Mizil, din cauza unor butoaie cu masline cazute pe drum dintr-un TIR, transmite Mediafax.

Scandal in lumea muzicii populare: Gheorghe Zamfir si Benone Sinulescu, 'la cutite' din cauza unui caine (FOTO)

Buni prieteni odinioara, Gheorghe Zamfir si Benone Sinulescu nu mai sunt in cele mai bune relatii.Surprinzator, prietenia celor doi pare sa se fi stricat din cauza unui caine, potrivit.

Cinci modele de autovehicule ale Opel din Romania sunt rechemate in service din cauza unor posibile probleme

Opel Southeast Europe LIc, reprezentanta din Romania, a notificat Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) despre inceperea derularii unei campanii de rechemare in service a cinci modele de autovehicule din cauza unor posibile probleme, se arata intr-un document postat pe site-ul institutiei.

150 de persoane au fost evacuate, din cauza unui incendiu la un liceu din Mangalia. Flacarile au fost stinse de pompieri

Un incendiu a izbucnit, marti dimineata, la un liceu din municipiul Mangalia. Astfel, aproximativ 150 profesori si elevi, care se aflau la cursuri, au reusit sa iasa din unitatea de invatamant, fara ca nimeni sa fie ranit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )