Libnet.ro
UNICEF

20:30

Procurorii DNA iau in calcul o posibila moarte a lui Codrut Marta: Cel mai probabil nu se mai afla in viata

B1 B1,
Procurorii DNA iau in calcul o posibila moarte a lui Codrut Marta: Cel mai probabil nu se mai afla in viata

Codrut Marta, fostul sef de cabinet al lui Sorin Blejnar, nu mai este in viata, potrivit jurnalistilor de la Buna Ziua Iasi. Potrivit procurorului-sef adjunct al DNA, Marius Iacob, Marta, care a disparut in. continuă pe B1

Politist de frontiera retinut. Procurorii DNA Oradea au descins in Vama Bors

Procurorii DNA Oradea au descins in Vama Bors, in urma acestor actiuni fiind retinut un politist de frontiera care a pretins si primit mii de euro pentru a nu verifica autocamioanele cu marfa apartinand evazionistilor, la intrarea in tara.

Coordonatorul programului oncologic judetean Harghita a fost retinut de procurorii DNA/ Acesta lua mita de la bolnavii de cancer in schimbul retetelor sau consultatiilor

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul teritorial Tirgu Mures au dispus retinerea pentru 24 de ore si punerea in miscare a actiunii penale a inculpatului Csiki Csongor, medic specialist oncologie medicala, sef Compartiment Oncologie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Miercurea Ciuc si coordonator judetean al Programului national de oncologie pentru judetul Harghita, pentru luare de mita 98 de acte materiale), anunta DNA intr-un comunicat.

Ion Moraru, seful Secretariatului general al Guvernului, audiat de procurorii DNA

Seful Secretariatului general al Guvernului, Ion Moraru, s-a prezentat joi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat intr-un dosar de coruptie.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )