Libnet.ro
UNICEF

21:30

Procurorul general Bogdan Licu, prima reactie dupa lovitura primita in cazul Sorinei

Antena3 Antena3,
Procurorul general Bogdan Licu, prima reactie dupa lovitura primita in cazul Sorinei

Bogdan Licu, procurorul general interimar al Romaniei, a afirmat, despre cazul Sorina ca hotararea este definitiva si ca nu exista cale de atac. Voi respecta hotararea judecatoareasca, a spus. continuă pe Antena3

Procurorul general Bogdan Licu: Legea ma obliga sa nu stau si sa fiu spectator

Procurorul general interimar Bogdan Licu a declarat, dupa ce instanta i-a respins cererea de revizui.

DOCUMENT Argumentele invocate de procurorul general Bogdan Licu pentru revizuirea deciziei de adoptie a micutei Sorina

Curtea de Apel Craiova a amanat miercuri o decizie cu privire la cererea formulata de procurorul general interimar al Romaniei de revocare a decizie de adoptie a micutei Sorina, dupa ce acesta a trimis o completare de motive pentru admiterea cererii. Din documentul semnat de porcurorul general reiese ca procedura de adoptie are mai multe nereguli.

Simona Halep, prima reactie dupa ce s-a calificat pentru prima data in finala de la Wimbledon. Ce a simtit la sfarsitul meciului

Simona Halep a invins-o pe Elina Svitolina cu scorul de 6-1, 6-3 si s-a calificat in finala de la Wimbledon pentru prima data in cariera. Constanteanca a urcat 3 locuri in ierarhia WTA dupa victoria din semifinale. Simona a oferit prima reactie la scurt timp dupa victoria in fata Elinei Svitolina. Simona Halep e cu .

Cristian Tudor Popescu, prima reactie dupa calificarea Simonei Halep in finala de la Wimbledon: Alteta Sa Simona, in finala cu Alt Tenis

Cristian Tudor Popescu a avut o prima reactie dupa calificarea Simonei Halep in finala de la Wimbledon. Dupa infrangerea neta in fata tinerei Anisimova in sferturile Roland Garros, spuneam ca.

Cu cine joaca Simona Halep in semifinale la Wimbledon. Prima reactie dupa ce si-a aflat adversara

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Wimbledon, dupa ce a invins-o in sferturi pe chinezoaica Shuai Zhang, cu scorul de 7-6, 6-1. Numarul 7 mondial va juca joi, 11 iulie 2019, impotriva ucrainencei Elina Svitolina locul 8 WTA). Dupa ce si-a aflat adversara, Simona a declarat ca se asteapta la un meci greu. Simona .

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in finala de la Wimbledon

Pentru prima data in cariera Simona Halep va juca in finala de la Wimbledon, dupa ce a invins-o de o maniera categorica pe Elina Svitolina in semifinalele turneului londonez.

Prima reactie a procurorului general, dupa ce instanta i-a respins cererea de revizuire a adoptiei Sorinei: Am mizat pe o decizie favorabila Legea ma obliga sa nu stau si sa fiu spectator

Procurorul general, Bogdan Licu, a avut vineri prima reactie dupa ce Curtea de Apel Craiova i-a respins solicitarea de revizuire a adoptiei Sorinei de catre cuplul de romani din tara. El a spus ca atunci cand a facut acest demers a mizat pe o decizie favorabila si ca legea l-a obligat sa nu fie spectator in acest caz.

Prima reactie a organizatorilor Neversea dupa ce o manea a rasunat la festival: Vorbim de un personaj excentric care socheaza prin ceea ce face VIDEO

Organizatorii Neveversea au oferit prima reactie dupa cel mai controversat moment al festivalului de la Marea Neagra: maneaua lui Adrian Minune mixata de DJ-ul suedez Salvatore Ganacci.

Cazul Sorina. Procurorul general interimar, dupa respingerea cererii de anulare a adoptiei: Legea m-a obligat sa nu stau si sa fiu spectator (VIDEO)

Procurorul general interimar Bogdan Licu reactioneaza dupa ce magistratii Curtii de Apel Craiova au respins cererea de revizuire a adoptiei internationale in cazul Sorinei. Acesta spune ca nu mai exista nicio.

Prima reactie a iubitului Elenei Udrea, dupa ce aceasta s-a intors in tara. Ramane Alina Bica nasa fetitei?

Iubitul Elenei Udrea a oferit astazi, 9 iulie, detalii despre prima noapte petrecuta de fostul ministru in Romania. Ce a marturisit Adrian Alexandrov? Adrian Alexandrov, reactie dupa venirea in tara a Elenei Udrea Vestea ca Elena Udrea a ajuns din nou in Romania a facut inconjurul tarii. Adrian Alexandrov a oferit marti, 9 iulie, o .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )