Libnet.ro
UNICEF

19:15

Procurorul general al Romaniei a avut o prima reactie despre protocolul cu SRI

B1 B1,
Procurorul general al Romaniei a avut o prima reactie despre protocolul cu SRI

Procurorul general al Romaniei a avut joi o prima reactie despre protocolul cu SRI. Augustin Lazara sustinut ca documentul prevedea procedurile inbaza carora se realiza. continuă pe B1

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar: Ordonanta 13 nu mai exista. Sa fim linistiti

Procurorul general, Augustin Lazar, a declarat miercuri la Iasi ca ordonanta 13 de modificare a codurilor penale nu are cum sa mai produca efecte. Delaratia a fost facuta la bilantul procurorilor Curtii de Apel Iasi.

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, despre posibilitatea ca Tudorel Toader sa fie numit ministru al Justitiei: Am o parere buna, este un profesor profesionist

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar a declarat, referitor la nominalizarea lui Tudorel Toader pentru functia de ministru al Justitiei, ca are o parere buna despre acesta, Toader fiind un profesor profesionist.

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar: Combaterea coruptiei ramane, in continuare, o prioritate a esentiala a Ministerului Public

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, la Iasi, ca prioritatile Ministerului Public raman combaterea coruptiei, a evaziunii fiscale, recuperarea prejudiciilor sau asigurarea cadrului pentru drepturile fundamentale ale cetatenilor.

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar: Ordonanta 13 nu mai exista, haideti sa fim linistiti

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat ca Ordonanta 13 nu are cum sa mai produca efecte, dupa votul de marti dat de parlamentari.

Procurorul general Augustin Lazar, despre propunerea de ministru al Justitiei: Va asigur ca este un profesionist

Procurorul general al inaltei Curti de Casatie si Justitie a Romaniei nu a comentat in detaliu propunerea ca ministru al Justitiei a lui Tudor Toader, catalogandu-si totusi pe rectorul Universitatii Alexandru Ioan Cuza ca fiind un profesionist.

Procurorul general Augustin Lazar, la bilantul DNA: Nu e totuna sa trimiti in judecata un inculpat care este demnitar si un hot de buzunare

Procurorul general, Augustin Lazar, a precizat, joi, la prezentarea bilantului activitatii DNA, ca procurorii anticoruptie isi desfasoara activitatea sub amenintari si intimidari permanente.

Prima reactie a familiei care a castigat in instanta casa detinuta de Klaus Iohannis: Lupta inca nu s-a incheiat (VIDEO)

Prima reactie a familiei care a pus mana pe casa lui Klaus Iohannis! Eugen Antonescu, fiul proprietarilor de drept al imobilului din Sibiu detinut pana acum de seful statului, a declarat ca este.

Prima reactie a familiei care a castigat in instanta casa detinuta de Klaus Iohannis: Lupta inca nu s-a incheiat! (VIDEO)

Prima reactie a familiei care a pus mana pe casa lui Klaus Iohannis! Eugen Antonescu, fiul proprietarilor de drept al imobilului din Sibiu detinut pana acum de seful statului, a declarat ca este.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )