Libnet.ro
UNICEF

16:30

Produse eMAG la preturi mici de Black Friday

Playtech Playtech,
Produse eMAG la preturi mici de Black Friday

Black Friday incepe la eMAG in cateva ore, in zorii zilei de 17 noiembrie, dar pana atunci avem o lista cu produse pe care sa ti le treci in cos. Site-ul eMAG va fi inactiv in curand, asa ca mai poti profita de ultimele minute sau ultimele ore in care mai poti adauga ceva in []. continuă pe Playtech

Ce e distractiv la emag.ro de Black Friday: Pregateste-te de mata neagra

Emag. ro face de ceva ani niste intalniri inainte de Black Friday pentru a promova in presa, intr-un mod considerat de ei informal BTL - below the line) campania de reduceri din Vinerea Neagra. Insa, nici dupa atatia ani, nu a reusit sa isi rezolve problema.

eMAG: Telefoane mid-range cu preturi bune

Daca vrei sa-ti iei un telefon nou, chiar si inainte de Black Friday, eMAG vine cu cateva solutii de smartphone-uri la preturi accesibile. eMAG: TelefonHuawei P10 Lite Huawei P10 Lite este fratele mai mic al flagshipului, dar tot vine cu specificatii destul de bune, astfel ca la interior vei gasi un procesor octa-core, de 2,1 [].

Cum activezi notificarile pe Android ca sa profiti de Black Friday

Black Friday incepe, mai nou, in aplicatie, asa ca e timpul sa stii cum faci asta ca sa nu ratezi nimic. Black Friday a impins putin mai in fata tehnologia, dovada ca acum oamenii platesc mai des cu cardul si folosesc mai des aplicatii. eMAG va anunta inceputul Black Friday 2017 pe aplicatie, prima data, [].

eMAG dezvaluie produse de Black Friday cu pret mic

Black Friday incepe pe 17 noiembrie la eMAG, dar pana atunci face publica o lista cu 10 produse la pret redus. Black Friday este cel mai asteptateveniment de shopping al anului si pana acum sigur te-ai decis ce vrei sa cumperi. eMAG va avea insa aproape doua milioane de produse si ar fi pacat sa [].

Black Friday de Gaming la PC Garage, cu sute de produse la pret redus

PC Garage, magazin online dedicat 100% pasionatilor de gaming si hardware, te asteapta si anul acesta cu o noua campanie de Black Friday, de data aceasta cu sute de produse la preturi reduse. Startul reducerilor incepe in noaptea dintre 16 - 17.

eMAG a anuntat primele zece produse care vor fi la oferta de Black Friday. Console Xbox, cauciucuri de iarna si tigai

Maine e Black Friday, cel mai asteptat eveniment de shopping al anului, iar eMAG a pregatit o lista cu 10 produse care vor putea fi cumparate la pret redus.

Black Friday la eMAG: Cand incepe si care sunt produsele-surpriza

Black Friday incepe, stim, pe 17 noiembrie, dar ora ramane una dintre cele mai apasatoare intrebari. Cu toate acestea, avem o idee despre cum ar putea decurge lucrurile. Aici vom actualiza informatiile in timp real, pe tot parcursul Black Friday. Nu mai e o surpriza, in ultimii doi ani magazinele online din Romania au jonglat [].

eMAG Black Friday: Sfaturi generale de cumparaturi in cursa reducerilor

Black Friday e primul Craciun din an si cel mai bun pentru reduceri. Ca sa profiti la maximum, mai ales la eMAG, iti trebuie cateva sfaturi. eMAG a anuntat Black Friday pentru 17 noiembrie, a venit cu informatii suplimentare pe 13 noiembrie, iar acum e timpul sa iti faci ultimele pregatiri. Firesc, sunt o multime [].

eMAG Black Friday: ghid de supravietuire si sfaturi de cumparaturi

Black Friday e primul Craciun din an si cel mai bun pentru reduceri. Ca sa profiti la maximum, mai ales la eMAG, iti trebuie cateva sfaturi. eMAG a anuntat Black Friday pentru 17 noiembrie, a venit cu informatii suplimentare pe 13 noiembrie, iar acum e timpul sa iti faci ultimele pregatiri. Firesc, sunt o multime [].

Ce optiuni de finantare si plata in rate ofera de Black Friday cel mai mare retailer online

Black Friday se aproprie cu pasi repezi, iar cel mai mare retailer online si-a anuntat deja oferta. Anul acesta, eMAG va avea 2 milioane de produse la promotie de Black Friday 2017, cu reduceri semnificative atat la electrocasnice mari, televizioare,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )