Libnet.ro
UNICEF

22:15

Black Friday de Gaming la PC Garage, cu sute de produse la pret redus

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Black Friday de Gaming la PC Garage, cu sute de produse la pret redus

PC Garage, magazin online dedicat 100% pasionatilor de gaming si hardware, te asteapta si anul acesta cu o noua campanie de Black Friday, de data aceasta cu sute de produse la preturi reduse. Startul reducerilor incepe in noaptea dintre 16 - 17. continuă pe Wall-Street Ro

Black Friday 2017 aduce reduceri pasionatilor de gaming si hardware

Mai sunt doua zile pana la Black Friday, sarbatoarea cumparaturilor online, iar retailerii s-au pregatit deja cu oferte si reduceri la mule categorii de produse. Black Friday si-a extins aria categoriilor de produse de la an la an, ceea ce inseamna ca Vinerea Neagra atrage tot felul de oameni, de la pasionati de electronice, pana [].

Black Friday la PC Garage: reduceri consistente de care sa profiti

Black Friday mai are cateva ore si incepe la PC Garage, iar mai jos ai la dispozitie cateva produse recomandate cu preturi foarte bune. PC Garage da startul reducerilor de Black Friday la miezul noptii, asa ca mai ai cateva ore sa te hotarasti ce vrei sa cumperi. Daca nu esti foarte sigur, mai jos [].

Black Friday 2017 la PC Garage: reduceri pentru gameri

De data aceasta venim cu un nou set de recomandari inainte de Black Friday 2017, mai exact de la PC Garage, cu reduceri dedicate pentru gameri. Nu doar eMAG vine cu reduceri de Black Friday, asa ca daca ai de gand sa vezi si ce are concurenta, o poti face linistit incepand de maine dimineata.

Black Friday la eMAG: cate sute de mii de produse vor fi

Black Friday la eMAG va fi pe 17 noiembrie. Magazinul a anuntat ca va avea sute de mii de produse. Acum e momentul unor anunturi suplimentare. Black Friday a ajuns la a saptea editie si, fata de 2012, 79% din romani stiu de evenimentul. in urma cu cinci ani doar 27% stiau, a explicat eMAG [].

Black Friday la eMAG: cate sute de mii de produse vor fi in oferta

Black Friday la eMAG va fi pe 17 noiembrie. Magazinul a anuntat ca va avea sute de mii de produse. Acum e momentul unor anunturi suplimentare. Black Friday a ajuns la a saptea editie si, fata de 2012, 79% din romani stiu de evenimentul. in urma cu cinci ani doar 27% stiau, a explicat eMAG [].

Black Friday 2017 la FashionUP: 70.000 de produse reduse

Black Friday este cea mai buna ocazie din an pentru a cumpara produsele dorite la preturi considerabil mai accesibile. Dincolo de reducerile semnificative, gamele de articole sunt suplimentate si este o oportunitate excelenta de a achizitiona cadouri.

Black Friday: Telefoane Samsung si iPhone la 1 leu

Daca vrei sa-ti cumperi un telefon Samsung sau iPhone de Black Friday, nu vei gasi un pret mai bun decat cel de 1 leu pentru acestea. Telefoanele de ultima generatie sunt, de cele mai multe ori, destul de inaccesibile din punct de vedere al pretului, asa ca trebuie sa astepti ceva timp pana sa poti [].

Black Friday vine si la produse de ingrijire personala de la eMAG

Black Friday vine la eMAGcu multe reduceri pentru sexul frumos, de la produse de ingrijire personala, pana la cosmetice si parfumuri. eMAG se mandreste cu o gama extrem de variata in ceea ce priveste produsele electrice pentru ingrijire personala, destinate femeilor. Daca am avut o lista cu electrocasnicele pe care sa le iei de Black [].

LIVE: Black Friday la eMAG noi produse surpriza cu preturi imbatabile

Pana la Black Friday 2017 nu mai e mult, iar aici vei gasi toate informatiile care te intereseaza inainte de dimineata cea mare de la eMAG si nu numai. Cei de la eMAG sunt cei mai consecventi in ceea ce priveste evenimentul de Black Friday. Pe langa asta, acestia pregatesc si cel mai mare eveniment [].

Cum primesti bani de Black Friday de la eMAG

EMAG va da startul Black Fridayin cateva zile si magazinul a pregatit o oferta speciala, daca aplici pentru un card de cumparaturi. eMAG deschide portile de Black Friday cu milioane de produse reduse, intr-un total de aproximativ 40 de milioane de euro pentru reduceri. Pe 17 noiembrie poti profita de toate acestea. Si, daca te [].

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )