Libnet.ro
UNICEF

15:30

Profesoara romanca, umilita la locul de munca din Marea Britanie: Marturiile cutremuratoare ale sotului ei polonez (VIDEO)

B1 B1,
Profesoara romanca, umilita la locul de munca din Marea Britanie: Marturiile cutremuratoare ale sotului ei polonez (VIDEO)

In timpul unei emisiuni televizate de la postul de televiziune britanic LBC, un telespectator a intrat in direct pentru a vorbi despre abuzurile pe care le infrunta sotia sa, romanca, la locul. continuă pe B1

Locuitorii din Marea Britanie incep sa simta efectele Brexitului: Salariile au scazut, iar angajatorii sunt reticenti

Efectele Brexitului incep sa se simta, salariile au inceput sa scada, castigul real a scazut cu 3%. Companiile scot la concurs tot mai multe posturi pe perioada determinata si de.

Brexitul tot mai aproape: Premierul Theresa May vrea sa declanseze procedura de iesire din Marea Britanie (VIDEO)

Noul premier britanic Theresa May vrea sa declanseze procedura de Brexit fara acordul parlamentului. Presa britanica sustine ca May doreste sa faca acest lucru pentru ca multi alesi au facut campanie.

Salariile scad in Marea Britanie, iar angajatorii sunt reticenti

Persoanele care isi cauta un loc de munca in Marea Britanie incep sa vada impactul Brexitului, salariile fiind sub presiune iar companiile scotand la concurs tot mai multe posturi pe perioade determinate si de colaborare, scrie Bloomberg, potrivit Agerpres.

Salariile scad in Marea Britanie, iar angajatorii sunt reticenti

Persoanele care isi cauta un loc de munca in Marea Britanie incep sa vada impactul Brexitului, salariile fiind sub presiune iar companiile scotand la concurs tot mai multe posturi pe perioada determinate si de colaborare, transmite Bloomberg.

Petrecere cu urmari grave in Marea Britanie: Tinerii, intinsi pe strada. Politia a venit de urgenta (FOTO)

Imagini socante circula pe internet de la Sarbatoarea Bancara Bank Holiday) din orasul Newcastle din Marea Britanie cu tineri, care ies noaptea din cluburi, iar din cauza consumului prea mare de alcool, acestia.

Lupta sangeroasa in plina strada, in Marea Britanie: Doi barbati si-au impartit pumni pana nu au mai stiut de ei (VIDEO)

Doi barbati au fost surprinsi in Marea Britanie luptandu-se in plina strada. Bataia dintre cei doi a durat cel putin doua minute, unde si-au impartit o gramada de pumni, iar.

Fostul secretar PD Dorin Iacob, arestat in Marea Britanie pentru hartuire sexuala. Ar fi agresat o maseuza

Fostul secretar executiv al Partidului Democrat PD), omul de afaceri Dorin Iacob, a fost arestat in 27 august, in Marea Britanie, pentru ca ar fi hartuit sexual o femeie, in timpul unei sedinte de masaj, la un hotel din Manchester, scrie Mediafax, citand surse judiciare.

Marea Britanie si UE au nevoie de reguli noi, &171;echitabile si obligatorii &187;

Ministrul german de Externe, Frank-Walter Steinmeier, a declarat ca Marea Britanie si Uniunea Europeana UE) au nevoie de reguli noi, echitabile si obligatorii privind relatiile dupa parasirea efectiva a Uniunii Europene de catre Regatul Unit, relateaza Reuters.

Marea Britanie trebuie sa-si asume responsabilitatea pentru BREXIT, altfel UE se va duce de rapa

Vicecancelarul Germaniei, Sigmar Gabriel, a avertizat ca viitorul Uniunii Europene ar putea sa se duca pe apa sambetei daca iesirea Marii Britanie este gestionata gresit.

Vicecancelarul german trage un semnal de alarma: Marea Britanie trebuie sa-si asume responsabilitatea pentru BREXIT, altfel Uniunea Europeana se va duce de rapa

Vicecancelarul Germaniei, Sigmar Gabriel, a avertizat ca viitorul Uniunii Europene ar putea sa se duca pe apa sambetei daca iesirea Marii Britanie este gestionata gresit. Vicecancelarul.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )