Libnet.ro
UNICEF

09:15

Marea Britanie trebuie sa-si asume responsabilitatea pentru BREXIT, altfel UE se va duce de rapa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marea Britanie trebuie sa-si asume responsabilitatea pentru BREXIT, altfel UE se va duce de rapa

Vicecancelarul Germaniei, Sigmar Gabriel, a avertizat ca viitorul Uniunii Europene ar putea sa se duca pe apa sambetei daca iesirea Marii Britanie este gestionata gresit. continuă pe Ziarul Bursa

Vicecancelarul german trage un semnal de alarma: Marea Britanie trebuie sa-si asume responsabilitatea pentru BREXIT, altfel Uniunea Europeana se va duce de rapa

Vicecancelarul Germaniei, Sigmar Gabriel, a avertizat ca viitorul Uniunii Europene ar putea sa se duca pe apa sambetei daca iesirea Marii Britanie este gestionata gresit. Vicecancelarul.

VIDEO: Imigrantii ataca masinile din Franta, pentru a intra ilegal in Marea Britanie

O filmare socanta ne arata o banda de aproximativ 100 de migranti care arunca cu crengi in soferi incercand astfel sa puna mana pe vehicule pentru a intra ilegal in Marea Britanie,.

Cinci islamisti suspectati de terorism au fost arestati in Marea Britanie. Pachet suspect, verificat in Birmingham

Cinci islamisti suspectati de terorism au fost arestati, vineri, in Marea Britanie, in regiunea West Midlands. Un pachet suspect a fost verificat in Birmingham. Doi barbati de 32,.

Uniunea Europeana nu va mai fi aceeasi dupa ce Marea Britanie va iesi. Ce sfaturi le da premierul Dacian Ciolos romanilor din Regatul Unit

Dupa intalnirea cu premirul polonez, Beata Szydlo, Dacian Ciolos a spus ca dupa Brexit Uniunea Europeana nu va mai fi aceeasi, numind acest lucru un moment de cotitura care trebuie folosit.

Marea Britanie trimite un distrugator de un miliard de lire impotriva ISIS

Fortele navale britanice au trimis un distrugator pentru a ajuta eforturile impotriva teroristilor de la ISIS, in ciuda grijilor referitoare la sistemul de propulsie al ambarcartiunii, scrie presa.

Brexitul tot mai aproape: Premierul Theresa May vrea sa declanseze procedura de iesire din Marea Britanie (VIDEO)

Noul premier britanic Theresa May vrea sa declanseze procedura de Brexit fara acordul parlamentului. Presa britanica sustine ca May doreste sa faca acest lucru pentru ca multi alesi au facut campanie.

ONU deplange cresterea nivelului infractiunilor motivate de ura rasiala in Marea Britanie inainte si dupa Brexit

Comitetul ONU pentru Eliminarea discriminarii rasiale a criticat vineri retorica antimigratie si xenofoba pe care unii lideri politici britanici au folosit-o pentru a alimenta prejudecati inaintea referendumului din 23 iulie prin care.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )