Libnet.ro
UNICEF

05:15

Un profesor din China gasit vinovat de pedofilie a fost EXECUTAT

Antena3 Antena3,
Un profesor din China gasit vinovat de pedofilie a fost EXECUTAT

Un profesor din China gasit vinovat ca a violat 26 de eleve a fost executat vineri, anunta autoritatile, citate de publicatia Global Post, conform Mediafax. Li Jishun, fost profesor la o scoala generala din. continuă pe Antena3

Cel mai asteptat telefon din China: OnePlus Two e pregatit de lansare pentru 1 iunie

OnePlus a zguduit putin piata telefoanelor in 2014, iar pe 1 iunie vrea s-o faca din nou. Este ziua in care chinezii ar putea lansa OnePlus Two si sa ne arate daca pot sa isi mentina renumele sau sa dispara pe cat de repede au crescut. in 2014, OnePlus One a fost telefonul care a [] Cel mai asteptat telefon din China: OnePlus Two e pregatit de lansare pentru 1 iunie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Incendiu DEVASTATOR la un azil de batrani din China. Cel putin 38 de persoane au murit

Cel putin 38 de persoane au murit si alte sase au fost ranite intr-un incendiu care s-a produs, luni seara, intr-un camin pentru batrani din provincia Henan, situata in centrul Chinei, informeaza Mediafax.

Deutsche Boerse se aliaza cu doua piete din China

Deutsche Boerse AG, operatorul Bursei de Valori din Frankfurt, a pus bazele unui proiect comun cu doi parteneri chinezi, in baza caruia va oferi instrumente financiare denominate in yuani, astfel ca investitorii europeni vor avea un acces sporit pe pietele celei de-a doua economii majore din lume.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )