Libnet.ro
UNICEF

00:07

Profesor de electronica si telecomunicatii, retinut pentru luare de mita

Adevărul Adevărul,
Profesor de electronica si telecomunicatii, retinut pentru luare de mita

Un renumit profesor de la Universitatea Dunarea de Jos Din Galati a fost retinut de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Galati, acesta fiind acuzat de luare de mita. Potrivit anchetatorilor, profesorul universitar ar fi pretins de la studentii sai suma de 2. 700 de lei. continuă pe Adevărul

Galati: Profesor universitar, retinut pentru luare de mita

Un profesor universitar, de la Universitatea Dunarea de Jos din Galati, a fost retinut pentru luare de mita, dupa ce a fost acuzat ca a primit bani de la 27 de studenti pentru a-i promova la disciplina Electronica aplicata, relateaza Mediafax.

Profesor de la Facultatea de Farmacie a Universitatii Ovidius, retinut pentru luare de mita

Gheorghe Taralunga, profesor universitar doctor la Facultatea de Farmacie din cadrul Universitatii Ovidius Constanta, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Constanta.

Doi functionari din cadrul Ministerului Agriculturii, judecati pentru luare de mita

Doi reprezentanti al Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale au fost trimisi in judecata, in arest preventiv, de catre procurorii anticoruptie, pentru luare de mita, instigare la spalare de bani si instigare la fals in acte, se arata intr-un comunicat DNA.

Profesor universitar, retinut pentru spaga de 200 de euro

Un profesor universitar de la Facultatea de Farmacie din cadrul Universitatii Ovidius Constanta a fost retinut pentru 24 de ora pentru luare de mita, se arata intr-un comunicat DNA.

Un profesor de la UMF Iasi, retinut pentru tentativa de viol si santaj asupra unei studente

Un profesor de la Universitatea de Medicina si Farmacie UMF) Iasi a fost retinut, vineri seara, de catre procurorii DNA Iasi, fiind acuzat de luare de mita, tentativa de viol si santaj asupra unei studente de la Facultatea de Farmacie, informeaza Mediafax.

Judecatorul Ovidiu Putura, cercetat pentru luare de mita, a fost suspendat de CSM

Consiliul Superior al Magistraturii a hotarat, miercuri, suspendarea lui Ovidiu Putura din functia de judecator in cadrul Tribunalului Bistrita-Nasaud, dupa ce acesta a fost arestat preventiv pentru coruptie, relateaza Mediafax.

Sentinta definitiva: Fostul inspector scolar Sorin Joanta, condamnat la 2 ani si jumatate de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita

Curtea de Apel Alba Iulia a dat sentinta definitiva in cazul lui Sorin Joanta, fostul inspector scolar pentru disciplina religie, cercetat intr-un dosar privind infractiuni de coruptie.

Director in cadrul CFR Calatori Brasov, retinut pentru santaj

DNA l-a retinut pentru 24 de ore pe Radulescu Gheorghe, director in cadrul Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Calatori Brasov, acuzat de procurori de savarsirea infractiunii de santaj.

Un director al CFR Brasov, retinut pentru santaj

Un director din cadrul Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Calatori SRTFC) Brasov a fost retinut pentru 24 de ore pentru santaj, se arata intr-un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Profesor universitar cunoscut, arestat pentru spaga de 200 de euro

Profesorul universitar Gheorghe Taralunga, de la Universitatea Ovidius Constanta, prins in timp ce primea 200 de euro mita de la un student grec, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )