Libnet.ro
UNICEF

10:45

Judecatorul Ovidiu Putura, cercetat pentru luare de mita, a fost suspendat de CSM

România Liberă România Liberă,
Judecatorul Ovidiu Putura, cercetat pentru luare de mita, a fost suspendat de CSM

Consiliul Superior al Magistraturii a hotarat, miercuri, suspendarea lui Ovidiu Putura din functia de judecator in cadrul Tribunalului Bistrita-Nasaud, dupa ce acesta a fost arestat preventiv pentru coruptie, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Judecatori: Daca ar fi lasat in libertate, Ovidiu Putura va incerca sa faca intelegeri si sa influenteze martorii

Curtea de Apel Bucuresti CAB) arata, in decizia de motivare a deciziei de arestare a fostului secretar de stat in Ministerul Justitiei Ovidiu Putura, ca, daca ar fi fost lasat in libertate, ar fi incercat sa realizeze intelegeri cu partile si sa influenteze martorii.

Ovidiu Putura a fost suspendat de la Tribunalul Bistrita-Nasaud, Corina Iacob inca poate profesa

Consiliul Superior al Magistraturii a decis miercuri sa il suspende din functia de judecator al Tribunalului Bistrita-Nasaud pe Ovidiu Putura. Judecatoarea Corina Iacob, care a fost pusa si ea sub urmarire penala inca poate profesa aceasta nefiind nici arestata preventiv si nici suspendata din functie.

Ovidiu Putura, fostul secretar de stat in Ministerul Justitiei, aflat in arest, a fost suspendat din functia de judecator

Fostul secretar de stat din Ministerul Justitiei Ovidiu Putura, arestat preventiv pentru fapte de coruptie, a fost suspendat din functia de judecator din cadrul Tribunalului Bistrita-Nasaud. Decizia apartine Sectiei pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM).

Sentinta definitiva: Fostul inspector scolar Sorin Joanta, condamnat la 2 ani si jumatate de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita

Curtea de Apel Alba Iulia a dat sentinta definitiva in cazul lui Sorin Joanta, fostul inspector scolar pentru disciplina religie, cercetat intr-un dosar privind infractiuni de coruptie.

Sorin Ovidiu Vintu, urmarit pentru instigare la delapidare si spalare de bani, intr-un nou dosar

Sorin Ovidiu Vintu este urmarit penal intr-un nou dosar, in care procurorii Parchetului instantei supreme il acuza de instigare la delapidare si spalare de bani, fapte care ar fi fost comise in perioada 2007-2008, privind operatiuni realizate la nivelul SC PSV Company SA, fosta Petromservice, scrie Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )