Libnet.ro
UNICEF

14:15

Un profesor de la UMF Iasi, retinut pentru tentativa de viol si santaj asupra unei studente

România Liberă România Liberă,
Un profesor de la UMF Iasi, retinut pentru tentativa de viol si santaj asupra unei studente

Un profesor de la Universitatea de Medicina si Farmacie UMF) Iasi a fost retinut, vineri seara, de catre procurorii DNA Iasi, fiind acuzat de luare de mita, tentativa de viol si santaj asupra unei studente de la Facultatea de Farmacie, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Sex pentru note de trecere. Profesor la UMF Iasi, retinut dupa ce a cerut unei eleve sa se culce cu el saptamanal, timp de un semestru

Conferentiarul universitar Dumitru Paduraru, de la UMF Iasi, a fost retinut in noaptea de joi spre vineri de procurorii DNA Iasi dupa ce ar fi cerut unei studente sa faca sex cu el pentru a o promova la examene.

Director in cadrul CFR Calatori Brasov, retinut pentru santaj

DNA l-a retinut pentru 24 de ore pe Radulescu Gheorghe, director in cadrul Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Calatori Brasov, acuzat de procurori de savarsirea infractiunii de santaj.

Un director al CFR Brasov, retinut pentru santaj

Un director din cadrul Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Calatori SRTFC) Brasov a fost retinut pentru 24 de ore pentru santaj, se arata intr-un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Profesor de electronica si telecomunicatii, retinut pentru luare de mita

Un renumit profesor de la Universitatea Dunarea de Jos Din Galati a fost retinut de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Galati, acesta fiind acuzat de luare de mita. Potrivit anchetatorilor, profesorul universitar ar fi pretins de la studentii sai suma de 2. 700 de lei.

Galati: Profesor universitar, retinut pentru luare de mita

Un profesor universitar, de la Universitatea Dunarea de Jos din Galati, a fost retinut pentru luare de mita, dupa ce a fost acuzat ca a primit bani de la 27 de studenti pentru a-i promova la disciplina Electronica aplicata, relateaza Mediafax.

Profesor universitar, retinut pentru spaga de 200 de euro

Un profesor universitar de la Facultatea de Farmacie din cadrul Universitatii Ovidius Constanta a fost retinut pentru 24 de ora pentru luare de mita, se arata intr-un comunicat DNA.

Tanarul drogat care si-a injunghiat prietenul cu un ciob de sticla a fost retinut. El este anchetat pentru tentativa de omor

Tanarul care drogat fiind si-a injunghiat cu un ciob de sticla prietenul a fost retinut de procurori, fiind cercetat pentru tentativa de omor. El a recunoscut ca a vrut sa se sinucida aruncandu-se de la etaj, dar nu-si aminteste sa fi atacat pe cineva.

Seful Serviciului Actiuni Speciale Iasi, retinut de procurorii DIICOT

Seful Serviciului Actiuni Speciale Iasi, comisar Dorel Roman, a fost retinut in aceasta dimineata si dus de jandarmi la audieri la DIICOT, informeaza Agerpres.

Seful mascatilor din Politia Iasi, retinut si incatusat de procurorii DIICOT

Procurorii DIICOT, insotiti de membri ai detasamentelor speciale, au facut mai multe perchezitii pe raza municipiului Iasi in cursul zilei de astazi, 29 ianuarie.

Profesor universitar cunoscut, arestat pentru spaga de 200 de euro

Profesorul universitar Gheorghe Taralunga, de la Universitatea Ovidius Constanta, prins in timp ce primea 200 de euro mita de la un student grec, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )