Libnet.ro
UNICEF

01:05

Profesor de matematica din Berlin, arestat pentru canibalism

B1 B1,
Profesor de matematica din Berlin, arestat pentru canibalism

Politia germana a arestat un barbat suspectat de crima motivata sexual si canibalism, dupa ce oasele victimei au fost gasite intr-un parc din Berlin, informeaza BBC. Posibil caz de canibalism in. continuă pe B1

Produsul din magazin periculos pentru romani. Sunt rugati sa il distruga sau returneze, imediat!

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) a facut public produsul din magazin periculos pentru romani. Daca l-au cumparat, acestia sunt rugati sa il distruga sau sa il returneze. Care este substanta toxica pe care o contine?! Produsul alimentar care contine substante toxice Romanii care au cumparat Mini Cheeseburgers din magazinele Carrefour sunt .

Un parlamentar german a fost arestat pentru ca nu purta masca de protectie in public (VIDEO)

Un parlamentar AfD a fost arestat in Germania pentru ca nu purta in public masca de protectie. Imaginile cu momentul in care politicianul este imobilizat de catre politisti au fost distribuite pe retelele de.

Draga Olteanu Matei s-a stins din viata. Motivul pentru care actrita nu a avut copii

Actrita Draga Olteanu Matei s-a stins din viata in noaptea de marti spre miercuri, 18 noiembrie, la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, la varsta de 87 de ani. Aceasta a fost casatorita cu Ion Matei, insa ce.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )