Libnet.ro
UNICEF

22:45

Draga Olteanu Matei s-a stins din viata. Motivul pentru care actrita nu a avut copii

B1 B1,
Draga Olteanu Matei s-a stins din viata. Motivul pentru care actrita nu a avut copii

Actrita Draga Olteanu Matei s-a stins din viata in noaptea de marti spre miercuri, 18 noiembrie, la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, la varsta de 87 de ani. Aceasta a fost casatorita cu Ion Matei, insa ce. continuă pe B1

Draga Olteanu Matei a incetat din viata, la cateva zile dupa internare

Draga Olteanu Matei si-a pierdut viata, la doar cateva zile dupa ce a fost internata la sectia de terapie intensiva a Spitalului Sfantul Spiridon din Iasi. Avea 87 de ani, dar starea ei de.

Actrita Draga Olteanu Matei a incetat din viata

Inima actritei Draga Olteanu Matei a incetat sa mai bata in noaptea de marti spre miercuri. indragit.

Actrita Draga Olteanu Matei a murit

Actrita Draga Olteanu Matei a incetat din viata in aceasta noapte, la Spitalul Sf. Spiridon, din Iasi, unde fusese internata in urma cu cateva zile, pentru o hemoragie digestiva. Draga Olteanu avea 87 de ani.

Victor Rebengiuc, dupa aflarea vestii ca Draga Olteanu Matei a murit: Se duce viata. Ne ducem

Actrita Draga Olteanu Matei a murit miercuri, 18 noiembrie. Teatrul si filmul romanesc pierd un mare actor, declara Victor Rebengiuc.

A murit Draga Olteanu Matei. Actrita avea 87 de ani

Actrita Draga Olteanu Matei a incetat din viata, noaptea trecuta, la spitalul judetean Sfantul Spiridon din Iasi, dupa cateva zile in care medicii au incercat sa faca totul pentru a o salva.

Draga Olteanu Matei a murit. Primele informatii de la spitalul unde era internata

Zi neagra pentru teatru si pentru filmul romanesc. Draga Olteanu Matei si-a pierdut viata in aceasta noapte.

Alexandru Arsinel: Draga Olteanu Matei, o pierdere imensa. Din ce in ce mai multi colegi din generatia sfanta a teatrului romanesc dispar (VIDEO)

Marele actor Alexandru Arsinel spune ca regretata Draga Olteanu Matei, care a decedat in noaptea de marti spre miercuri, era in primul rand un munte de personalitate. Acum cateva zile Gaitan, acum Draga.

Cum a trait Draga Olteanu Matei inainte sa moara. Momente tulburatoare: doar din mila unor prieteni

Una din cele mai mari personalitati a scenei si cinematografiei s-a stins in aceasta dimineata. Draga Olteanu Matei s-a stins din viata la spitalul Sf. Spiridon din Iasi. Dupa o cariera stralucita, regretata doamna a teatrului romanesc, traia din mila prietenilor. Draga Olteanu Matei, o viata ca-n filme Inconfundabila atat prin modestie, dar si talent, .

Ce a aparut la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, dupa ce Draga Olteanu Matei a murit. Rar se intampla asa ceva

Conducerea Spitalului Sfantul Spiridon din Iasi a decis sa faca un gest aparte in semn de respect pentru una din cele mai mari actrite ale teatrului romanesc. Ce au decis sa faca oficialii institutiei medicale dupa ce Draga Olteanu Matei s-a stins din viata? Deces Draga Olteanu Matei: Ce a aparut la Spitalul Sfantul Spiridon .

Draga Olteanu Matei a murit. indragita actrita s-a stins pe patul de spital, la 87 de ani

Actrita Draga Olteanu Matei s-a stins din viata in noaptea de marti spre miercuri, 18 noiembrie, la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi. Medicii au declarat ca au vegheat-o pana in ultima clipa, insa nu au.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )