Libnet.ro
UNICEF

21:45

Un parlamentar german a fost arestat pentru ca nu purta masca de protectie in public (VIDEO)

B1 B1,
Un parlamentar german a fost arestat pentru ca nu purta masca de protectie in public (VIDEO)

Un parlamentar AfD a fost arestat in Germania pentru ca nu purta in public masca de protectie. Imaginile cu momentul in care politicianul este imobilizat de catre politisti au fost distribuite pe retelele de. continuă pe B1

Directorul OMS in Europa avertizeaza: Se poate evita carantina daca 95% dintre oameni ar purta masca de protectie, in loc de 60% cum se intampla acum

Directorul Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) in Europa, Hans Kluge, avertizeaza ca masura carantinei poate fi evitata daca toata lumea ar respecta regulile de protectie sanitara, una dintre cele mai.

Alex Bodi a fost arestat. Avocatul rupe tacerea: cum manipula victimele sa faca avere de pe urma lor

Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Dolj, iar alaturi de el au mai fost arestate alte 7 persoane pentru constituire de grup infractional organizat, trafic de persoane si proxenetism. Alex Bodi a fost arestat in plus, Alex Bodi este acuzat si de o infractiune .

Reactia Biancai Dragusanu cand Alex Bodi a fost arestat. Blonda i-a dat fatala, pe fata

Dupa ce Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, a fost arestat, vedeta a iesit la rampa cu niste declaratii. Spune ca nu a stiut nimic de acuzatiile care i s-au adus, ca tot ceea ce stie a aflat din presa, dar si ca nu se va mai impaca cu el. Reactia Biancai Dragusanu cand .

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )