Libnet.ro
UNICEF

21:00

Profesorul Mircea Oprean, batut la comanda finului sau care este si asistent universitar

Antena3 Antena3,
Profesorul Mircea Oprean, batut la comanda finului sau care este si asistent universitar

Detalii incredibile ies la iveala in cazul atacului la comanda asupra profesorului Mircea Oprean, ginerele lui Nicolae Ceausescu. Potrivit unor informatii in exclusivitate difuzate la Antena 3, cel. continuă pe Antena3

Agresorii lui Mircea Oprean, arestati. Cine sunt cei care l-au batut pe ginerele lui Ceausescu

Judecatoria sectorului 6 a emis joi mandate de arestare preventiva pe 30 de zile pentru Ion Paul Sandu si Viorel Alexandru Chivu, suspectati ca l-au batut pe Mircea Oprean, fostul ginere al lui Ceausescu,.

Perchezitii si trei mandate de aducere in cazul agresarii lui Mircea Oprean

Politistii si procurorii din Capitala fac la aceasta ora trei perchezitii la trei persoane suspectate ca l-ar fi batut, in luna mai, pe profesorul Mircea Oprean in campusul universitatii.

Doi luptatori profesionisti de kickboxing, retinuti in cazul agresarii lui lui Mircea Oprean

Doi luptatori profesionisti de kickboxing au fost retinuti, miercuri, de catre politistii din Capitala, fiind principalii suspecti in cazul agresarii fostului ginere al lui Nicolae Ceausescu, profesorul Mircea Oprean, anunta News. ro. Acestia sunt acuzati ca l-ar fi lovit cu pumnii si picioarele, l-ar fi amenintat cu un cutit si i-ar fi distrus cauciucurile autoturismului, creand in randul cadrelor didactice o stare de tulburare indignare, neliniste si nesiguranta.

Perchezitii si trei mandate de aducere in cazul agresarii lui Mircea Oprean

Politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6, fac miercuri dimineata trei perchezitii domiciliare in municipiul Bucuresti, fiind emise si trei mandate de aducere, in cazul agresarii fostului ginere al lui Nicolae Ceausescu, profesorul Mircea Oprean.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )